Читател от Варна сподели най-мощното мазило против ставни болки и плексит! (лекува ги от раз – ето как се прави)

Читателят Благой Видев от Варна изпрати своята рецепта за мазило против ставни болки, което върши чудеса!

Едва ли има човек, прехвърлил 40-така, че и по-малко, който да не е усетил върху себе си кошмара, наречен ставни болки. С възрастта те все повече започват да се обаждат, а една на пръв поглед безобидна болка, може изцяло да съсипе ежедневието ти.

Лечебното мазило, което ни изпрати читателят Благой Видев от Варна премахва болката от раз. Без значение дали тя е породена от плексит, артрит или ставни болки, предизвикани от редица и различни причини.

Понякога дори една настинка, престой на течение или вдигане на тежест може да те схване така, че дни наред да виеш от болка. И тук именно идва мазилото на Благой, което цялото му семейство ползва вече от години.

То се прави у дома и много бързо. А и не е никак скъпо, но пък е в пъти по-ефикасно от мазилата на баснословни цени, които аптеките предлагат. И така, снабдете се с мед, хималайска сол, вода и горчица.

Трябва ви точно по една лъжица от четирите съставки, които смесвате заедно и хубаво бъркате, за да се получи хомогенна смес. Тази получена смес я поставяте вечер, преди да си легнете, върху болното място. Най-добре е да се прави вечерта, за да може да престои мазилото по-дълго на проблемния участък.

Ако ставните болки са силни и са ви стегнали още от рано сутринта обаче, може да се намажете по всяко време и дори по няколко пъти в денонощието. След като намажете мястото, започнете да втривате мазилото с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Поставете после върху него найлон или фолио, а отгоре превържете с вълнен плат. След като станете от сън и махнете превръзките, просто изплакнете с хладка вода. Правете тази процедура няколко пъти на ден или пет поредни вечери.

Още след първото намазване ще усетите невероятно облекчение, а след още няколко пъти ще сте излекувани от ставните болки напълно. Мазилото го съхранявайте в хладилника, за да не се развали.

ставни болки

Невероятно действа това мазило против ставни болки

Основната съставка в това лечебно мазило е горчицата, която отдавна е призната, че прави чудеса за подобни проблеми. Дори при изгаряне, ако намажете кожата си с плътен слой горчица, болката мигом изчезва.

Опитайте и ще се уверите, че почти винаги естествените илачи са в пъти по-ефективни и добри от фармацевтичната химия.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Читател от Варна сподели най-мощното мазило против ставни болки и плексит! (лекува ги от раз – ето как се прави)

  1. Ще го пробвам и още от сега не се съмнявам в ефекта ! Стари руски хора преди години ме наложиха с лапи от горчица само за няколко дни се изправих,въпреки че бях схванат цял месец от дископатия. Благодаря Ви за публикацията !

  2. Като всяка една рецепта подадена на хората уж от хуманни подбуди , и тази не уточнява .Каква горчивка ? Има хиляди , като се почне от шведската горчивка , руска и стигнеш до нашите в магазини за хранителни стоки .Между другото шведската горчивка я продават по аптеките ! Затова че като се каже А………нека да се каже и Б , стига да не се иска пари за уточняването .

    • Горчица,не горчивка.Предполагам става въпрос за онази жълта горчица,която продават в хранителните магазини и я използват като подправка към някои ястия.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *