Приемайте този коктейл един час преди сън и с вас ще се случи истинско чудо

Ще спите като къпани цяла нощ

Специалисти твърдят, че ако приемате този коктейл един час, преди да си легнете, с вас ще се случи истинско чудо.

Едва ли има някой, който да не е наясно с факта, че сънят оказва огромно влияние не само върху психическото, а и върху физическото ни здраве.

Ако не успявате да се наспите добре, то това несъмнено ще доведе негативни последици след себе си.
Вероятно сте наясно, че недостигът на сън повишава значително риска от сърдечносъдови заболявания, диабет, сърдечен удар, бъбречна недостатъчност и хипертония.

коктейл

Ще спите като къпани цяла нощ

За да не допускате разрастването на този проблем, можете да се доверите изцяло на този вълшебен коктейл.
За приготвянето му, са ви нужни следните продукти:
1 банан
1 ч.л. канела

Обелете банана, нарежете го на парчета и го залейте с чаша гореща вода. Сложете го на котлона и варете в продължение на 10 минути.
След това прецедете и добавете канелата. Разбъркайте добре. Ако е нужно, можете да прецедите вълшебния коктейл и втори път.

Консумирайте този коктейл един час преди сън. Съдържащите се полезни вещества в канелата ще подобрят кръвообращението и храносмилането. Това съответно ще ви помогне да се отпуснете и да подобрите значително съня си.

Съдържащата се в бананите триптофанова аминокиселина ги прави изключително полезни при безсъние. Именно тази аминокиселина повишава нивата на серотонина, а това е хормонът, отговорен за съня.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Този плод може да контролира апетита ви и да подобри значително настроението ви. Вълшебният коктейл ще ви помогне да подобрите съня си още след първите няколко приема. В случай, че го пиете в продължение на повече от месец, а не усещате никакъв ефект, то това е лош знак, означаващ, че имате наистина доста сериозен проблем.

Сред проблемите, които биха могли да доведат до безсъние са минералният дефицит, нездравословен начин на хранене или тревожност.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *