Людмила Емилова разкри рецептата за прочутия меден сироп, по който всички луднаха

Приготвя се бързо и лесно, а върши чудеса

Известният диетолог Людмила Емилова най-после разкри рецептата за прочутия меден сироп, по който всички луднаха напоследък.

Тя твърди, че този меден сироп наистина е вълшебен, тъй като върши чудеса с имунитета. Освен това той е толкова мощен, че може да се пребори с лекота с вируси, грипни настинки и различни вирусни заболявания.

Людмила Емилова подчертава, че тази вълшебна смес наистина се приготвя изключително лесно и бързо, дори и в домашни условия.

Людмила Емилова

Приготвя се бързо и лесно, а върши чудеса

Ето и продуктите, които са ви необходими, за да получите този невероятен меден сироп:
1 ч. ч. прясно изцеден лимонов сок
3 с. л. домашен пчелен мед

Людмила Емилова твърди, че за да смесите отлично двете съставки, можете да го направите на водна баня. Не трябва обаче да допускате завирането на този коктейл от натурални средства, тъй като в противен случай медът ще изгуби лечебните си свойства.

Ако готовата смес ви идва твърде наситена, бихте могли да я разредите с малко вода. Водата обаче е добре да е изворна, минерална или пък преварена.
Изпива се на бавни глътки, половин час преди закуска.

Може би вече сами сте се убедили колко лесно е приготвянето на този вълшебен коктейл. След няколко приема ще се уверите и в чудесата, които върши за здравето ви.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Като виден диетолог, Людмила Емилова отправя и още една препоръка. Тя твърди, че е много полезно всеки ден да се пие по 1 ч.ч. прясно изцеден сок от моркови, половин час, преди трите основни хранения.

Освен мощното антиканцерогенно действие, което притежава сокът от моркови, той е и силен имуностимулатор.

Последният съвет на Людмила Емилова е свързан с остатъчната кашлица, която мъчи мнозина, след като са попаднали в плен на някакъв вирус.
В такива случаи разбийте два жълтъка с 3 с.л. захар. Приемайте по 1 с.л. два пъти дневно, преди хранене.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *