Читател разкри: Приемах го за отслабване, но постигнах много повече! (РЕЦЕПТА)

Битката за отслабване винаги е била ожесточена! Затова трябва да се подбере онзи метод, който е най-подходящ за организма!

Всяко отслабване изисква някаква жертва. Било то сила на волята, упоритост, изпитание на духа или нещо друго, човек трябва да бъде подготвен за битка.

Тази битка обаче може да не се състои в пълния си блясък, ако се използва напитка от природни блага. Става въпрос за една комбинация между няколко страхотни неща, дадени ни от Господа.

отслабване

Отслабване и още нещо с … напитка

Необходими продукти:

  • пресен хрян (125 гр.)
  • корен от джинджифил (2 см.)
  • лимони (4 бр.)
  • мед (3 суп. лъж.)
  • канела (2 ч. лъж.)

Хрянът и джинджифилът се разбиват в блендер. После се изцеждат лимоните и всичко се бърка в рамките на 3 минути. Накрая се поставят медът и канелата.

Приема се винаги преди хранене. Трябва да се взима от напитката по 1 суп. лъж. два пъти в деня. Консумира се в 3 поредни седмици, след което се прави 7-дневна почивка и после пак може да се продължи по същата схема.

Тази смес е полезна и срещу други проблеми, освен този с въпросното отслабване. Тя може да засили имунитата. Също така облекчава синузите и сваля кръвното налягане.

„Приятелка ми препоръча рецепта за отслабване, но постигнах много повече. Освен че свалих 10 кг., свалих завинаги и кръвното си налягане.“ – споделя наша читателка.

Съставките в тази смес са сами по себе си уникални. Лимонът е много известен като алкален цитрусов плод. Той съдържа изобилие от минерали и витамини.

Медът има сходни функции. Той може да пребори страшни вируси. Въпреки че е сладък, също може да се прилага в битка зс отслабване.

Това, което присъства в почти всички диети, обаче е джинджифилът. Неговите съставки предразполагат към отслабване. Затова той е често препоръчван в тази насока.

За канелата е известно, че подобрява храносмилането и сваля кръвното. Само това е достатъчно да стане ясно, че е много полезна за здравето.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *