Грег Брейдън: Коварният рак се лекува за 3 минути

Силата на мисълта е способна на чудеса

Известният американски автор Грег Брейдън разкри начин, с който твърди, че можете да излекувате коварния рак само за три минути.

Грег Брейдън придоби световна популярност с теориите си за пряката връзка между емоционалните състояния на човека и болестта рак.
Той е категоричен, че емоциите оказват влияние върху ДНК-то ни. Според него самовнушението и молитвата, са в състояние да излекуват редица тежки заболявания, сред които и рак.

Грег Брейдън твърди, че онкологичните заболявания могат да бъдат спрени с осъзнаване на взаимодействието между мислите и делата.
Още преди две десетилетия тази теория е получила и научно доказателство. Резултатите от него са поместени във водещия научен алманах Nature No.332. Именно там енергията и силата на енергийната амалгама, са обяснени изключително подробно.

рак

Силата на мисълта е способна на чудеса

Истината е, че е от особена важност човек да може да контролира емоциите си. Грег Брейдън разкрива, че те създават електромагнитни полета, чиито вълни могат да достигнат до един метър отстояние от тялото ни.

Припомняме, че според едно от твърденията на учения Никола Тесла, в бъдеще хората ще могат да генерират електрическа енергия с мислите си.
Това означава, че мислите ни, са достатъчно мощен енергиен източник. Тук далеч не става въпрос за случайни мисли, а за онези, които минават през главата ни всеки ден.

За да получите силата на електромагнитното излъчване, е необходимо първо да се научите как да контролирате емоциите и чувствата си. Само по този начин ще можете да увеличите тази сила за в бъдеще.

Може би ви звучи невероятно, но този метод на лечение на рак, е документиран. Туморът на пациента е бил с размер 3/2.5 см. Той е бил отстранен в рамките на само три минути. Целият този процес е осъществен и документиран с помощта на ехограф.

Силата на мисълта е толкова голяма, че е в състояние да промени дори човешката ДНК. Емоциите и чувствата ни, са като огледала.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *