Д-р Симеонова: С тази рецепта се прави пълна детоксикация на червата и се бяга от рак!

Страхотна рецепта за детоксикация може да предотврати дори рак!

Пречистването на червата е сред най-важните условия за избегване на тежки онкологични заболявания. Именно в тях често се задържа вредна слуз, която води до болести. Затова човек трябва да се стреми към детоксикация.

Този процес може да пожъне добри резултати и с природни средства. Именно това прави рецептата на д-р Виктория Симеонова. Тя разкрива как комбинацията от полезни съставки може да постигне невероятни неща със здравето ни, пише Zajenata.bg.

детоксикация

Детоксикация на червата е важно условие за предотвратяване на рак

Необходими съставки: цвекло (500 гр.), моркови (500 гр.), стафиди (една шепа), сушени кайсии (една шепа), мед (1 ч. л.).

Приготвяне: Цвеклото и морковите се нарязват ситно и се поставят в емайлиран съд. Заливат се с вряла вода, като трябва тя да достигне до два пръста над съдържанието. После се добавят нарязани кайсиите и стафидите. Всичко се поставя на огън и се чака да заври. След като се случи това, се маха от огъня и се чака малко да се охлади, преди да се добави и медът.

Накрая престоява течността за 12 часа на хладно място. Прецежда се и започва да се пие. Консумира се по 1/2 ч. чаша три пъти дневно. Всяка доза трябва да се приема преди хранене. Целият процес трябва да продължи поне 1 месец.

Най-добър ефект за постигане на необходимата детоксикация е всички елементи на сместа да бъдат от органичен произход. Тогава пречистването на червата ще се осъществи най-бързо и лесно.

Разбира се, за подсилване мощността на този лек може да се спазва и лека диета. Ако се елиминират от менюто мазнините и алкохолът, ще бъде още по-добре. Освен това изкуствената захар е препоръчително да излезе за дълго от хранителните ни навици.

“Фигурин

Проучванията сочат, че с този естествен антибиотик би могла да се предотврати появата на рак. Това е така поради изчистването на червата от токсини и така вредните полипи не могат да създадат предпостави за развитие на болести.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *