Бабина рецепта цери безотказно кашлицата само в рамките на два часа

Върши истински чудеса

Колкото и невероятно да ви звучи, тази бабина рецепта е в състояние да ви избави от кашлицата само в рамките на два часа.

Всеки знае колко неприятна може да бъде кашлицата. Не е необходимо да купувате медикаменти от аптеката, за да излекувате кашлицата. Можете спокойно да се доверите на бабините рецепти, които са невероятни.
Те са истински еликсир, който може да изцери почти всичко.

За да се избавите от кашлицата или други страдания на дихателните пътища, се нуждаете от джинджифил. Можете да го намерите по всяко едно време на годината в хипермаркетите.
Този метод е признат дори от специалисти. Те твърдят, че освен, че лекува безцеремонно кашлицата, може да изхвърли слузта, която обикновено я съпътства.

кашлицата

Върши истински чудеса

Истината е, че компресът от джинджифил може да изцери кашлицата като с вълшебна пръчица. Освен това този компрес може да се прилага и при деца. Няма да ви е никак трудно да се снабдите с добре познатите ви съставки, които са ви необходими за целта.

Определено е добре да заложите на тази рецепта в случаите, в които ви измъчва някаква настинка или пък проблем с дихателните пътища. Компресът от джинджифил е естествено средство, което безспорно ще ви помогне да преодолеете здравословния проблем.

Съставките, които са ви необходими за направата на компреса ще неутрализират досадната кашлица изключително бързо.

Ето и съставките, които са ви необходими за приготвянето на вълшебния компрес за лечение на кашлицата:
Джинджифил
Чист пчелен мед
Салфетка
Марля
Растително масло
Брашно
Самозалепваща се лента

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Смесете малко брашно и мед, докато се получи тесто като за пита. Добавете и 1-2 с.л. джинджифил, който предварително сте настъргали на ситно ренде.
С изключение на джинджифила, останалите грамажи не могат да бъдат определени с точност, тъй като всичко зависи от консистенцията на меда.

Добавете малко растително масло и оформете лапа с големината на дланта. Поставете сместа върху салфетка и я увийте в тензух. Мястото, върху което ще поставите компреса задължително намажете със свинска мас или кокосово масло.
Застъпете краищата на компреса и залепете с лентата.

Компресът се държи до момента, докато можете да изтърпите загряващото действие. В никакъв случай не го оставяйте цяла нощ и не го слагайте близо до сърцето.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *