Фризьорката Таня: Болките от плексита щяха да ме оставят без работа! Това бабино олио ми спаси хляба (ето рецептата)

Таня Мишева от Русе е фризьорка, но едва не губи работата си заради остър плексит!

Невероятно „бабино олио“ за лечение на плексит и всякакви други болки по тялото, ни изпрати читателката Таня Мишева от Русе. Днес тя е на 58 години, а само преди едно лято разбира какво означава зор.

Ненадейно получава остри и непоносими болки в рамото и гърба. Отива на лекар и й казват, че има плексит. Изписват й един куп мазила и лекарства, но никое от тях не й върши работа. Отпуска за малко и пак я започва същата одисея.

„Плачех от болки. Буквално не можех нито да стоя, нито да лежа. А работата ми е такава, че работя права и с ръцете си. В период от два месеца почти постоянно бях в болнични и плачех, че както е тръгнало, ще си загубя клиентелата и работата. Не знам какви рецепти и чудеса не научих от близки и познати, но само това ми помогна. Бабино олио, което наричам злато. Чисто злато, дето ми спаси хляба и здравето“, не може да се нарадва Таня Мишева.

Откакто изпробвала въпросното чудо, болките изчезнали почти от раз. Нужни й били само няколко дни. Гарантира, че помага много, както при плексит, така и при болки в кръста, остеохондроза и редица други болежки.

Нужното е само да се смесят двадесет лъжици (супени) зехтин, но може и нерафинирано слънчогледово олио, заедно с десет лъжици (отново супени) сол. Върши работа, както обикновена готварска, така и морска сол.

плексит

Бабиното олио на Таня Мишева премахва плексит и други болки от раз

Двете съставки се смесват заедно в един стъклен буркан, който после веднага се затваря и се оставя настрани. След два-три дни вече имаме готовата маслена светла смес, с която започваме да натриваме болните места и да им правим леки масажи.

“Фигурин

Препоръчително е да се започне с масаж от 2-3 минути, който всеки ден се увеличава като времетраене и завършва с масаж от поне 15 минути. След всеки масаж мястото се избърсва със суха кърпа, без да се мие. И ако е необходимо, може да се посипе с бебешка пудра или някакво кремче.

Влияе невероятно за подобрението на кръвообращението, както и регенерирането на костната тъкан и хрущяла.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Фризьорката Таня: Болките от плексита щяха да ме оставят без работа! Това бабино олио ми спаси хляба (ето рецептата)

  1. Не е нужно да гледаш реклами за да си здрав,нещо повече-здравето е без пари.Не се тровете с разни измислени добавки,не купувайте от големите вериги храна,там всичко е за печалба,храните са отровни там.Хапвайте неща от съседните села.България като държава я няма и никой не дава и пет пари за вашето здраве.Мислете и се съмнявайте.
    Бъдете здрави.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *