Повече от чудо: Отслабване до 5 кг. само с лежане у дома! (Ето как става)

Мит е, че едно отслабване не може да бъде постигнато по бърз начин, просто трябва да познаваш тялото си!

Всяко отслабване е строго индивидуално и зависи от организма на човека. Всички организми обаче се повлияват от една обща точка, която имат в тялото си, научи Doctorbg.net.

Това е точката Гуан-юан, която се намира на три пръста под пъпа. Именно нейното масажиране може да доведе до сваляне на килограми

Това, което се изисква от човека, е просто да легне по гръб и да започне да оказва натиск върху точката. Това се прави с върха на показалеца (но без нокътя), заоблена халка или просто с химикалка със заоблен и гладък край.

отслабване с Гуан-юан

Намерете Гуан-юан за лесното си отслабване

Въртеливото движение трябва да се извършва в продължение на 30 минути. Хубаво е това да става на празен стомах. Можете да го правите два пъти дневно.

Този метод за отслабване трябва да продължи поне 25 дни. Доказано е, че той води до смъкване на до 5 кг. от теглото.

Тайната му е в това, че задвижвайки това място от тялото, се засилва метаболизмът и се отпушват много задръстени с токсини места. Така се стига до освобождаване на негативна енергия, което автоматично стартира и самото отслабване.

Тази техника идва от Близкия Изток и дава резултат при 80% от хората. Останалите 20% са хора със свръхтегло или някакво заболяване, пречещо им да отслабнат.

Демир бозан билки за бъбреци

Алтернативните медици все пак съветват, че е добре по време на курса да се регулира леко и хранителният режим. Също така не е зле да се прибегне и до физическа активност. Ако тези препоръчки бъдат изпълнени, може да се стигне до отслабване дори от 10 кг.

Даже и само да се лежи и масажира точката обаче, ще има сваляне на от 2 до 5 кг. Това със сигурност е много добро решение за хората, които нямат възможност да се движат, тъй като работят на компютър по цял ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *