Това са най-добрите средства за извличане на гной от рани и пъпки

Тези бабини лекове са доказали ефективността си във времето

Вероятно всеки един от вас се е сблъсквал с проблема с извличането на гной от рани или пъпки.

В следващите редове ще ви разкрием най-добрите природни средства, с помощта на които можете да се избавите от неприятната гной, събрала се в пъпка или рана.

Ето ги и тях:

Разбъркайте в подходящ съд 1 жълтък с 1 с.л. брашно и 1 с.л. мед.
Получената смес поставете за една нощ в хладилника. След това нанесете директно върху пъпката или раната с гной. Покрийте я с чиста марля или някаква тънка хартия. Прикрепете с цитопласт и оставете да подейства поне 30-40 минути.
Можете да сменяте периодично компреса, докато изсмуче всичката гной от раната или пъпката.

гной

Тези бабини лекове са доказали ефективността си във времето

Белият равнец също е отлично средство за извличане на гной. Нужни са ви няколко листа от билката, които да счукате на кашичка. След това ги нанесете върху засегнатия кожен участък и ги оставете за няколко часа.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Едно от най-лесните средства за извличането на гной от пъпка или рана е белтъкът. Едва ли има къща, в която да не се намират яйца. Достатъчно е просто да сварите едно яйце (по възможност домашно) и да вземете белтъка. Наложете го директно върху засегнатото място. Отгоре поставете найлон и прикрепете компреса с помощта на бинт или лепенки. Оставете го да престои няколко часа. Ако все още не е изсмукал гнойта, сложете нов.

Другото изключително ефективно средство за извличане на гной от рани и пъпки, е содата бикарбонат.
Налейте гореща вода в чаша, след което добавете към нея щипка сода бикарбонат. Ако гнойната пъпка или рана се намира на удобно място, потопете в чашата с вода и дръжте, докато започне да изстива. В противен случай правете компреси с този разтвор.

Сред най-ефикасните бабини лекове за решаването на този проблем, е сланината. Нужно ви е само едно тънко парченце от нея. Наложете го директно върху засегнатия участък. Отгоре поставете найлон и го закрепете с бинт или лепенки. Трябва да остане така поне 3-4 часа. Можете да го оставите да действа цяла нощ.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *