Тази напитка ще ви помогне да се справите с проблемите с щитовидната жлеза

Достатъчно е да я приемате само два пъти седмично

Не са никак малко хората, които са в плен на проблеми с щитовидната жлеза.

В този материал ще ви запознаем с рецептата за невероятна напитка, която със сигурност ще ви помогне да се справите с проблемите с щитовидната жлеза.

Хората, имащи проблеми с щитовидната жлеза знаят много добре какво означава това вечно да се чувстваш отпаднал, уморен, апатичен…
Всички тези неудобства могат да бъдат избегнати, ако вкарате в действие тази вълшебна напитка.

Освен това ще се избавите от депресивните състояние, капещата коса и трупането на излишни килограми, които също са част от неудобствата при наличието на този проблем.
Тази домашно приготвена напитка е истински еликсир. Опитайте и ще се уверите сами.

щитовидната жлеза

Достатъчно е да я приемате само два пъти седмично

За да си я направите у дома се нуждаете от следните продукти:
5 гр. канела
20 мл. сок от лимон
400 мл. вода
100 гр. червени боровинки
2 гр. индийско орехче
2 гр. пресен джинджифил (настърган)

“Фигурин

Измийте добре червените боровинки. Измийте и джинджифила и го обелете. Сложете двата продукта в блендера и разбийте до получаването на еднородна смес. След това добавете лимоновия сок и водата и отново пуснете блендера. Накрая добавете подправките и отново разбъркайте.

Това е цялото усилие, което трябва да положите за приготвянето на този вълшебен еликсир. Първата чаша от него задължително трябва да изпиете сутрин на празен стомах. Втората чаша се приема 15 минути преди обяда.

За разлика от голяма част от домашните еликсири, този не е необходимо да го приемате всеки ден. Той е толкова мощен, че е достатъчно да си го приготвяте по два пъти в седмицата и резултатите ще са налице.

В никакъв случай не оставяйте проблемите с щитовидната жлеза да вземат превес. Задължително вземете мерки и то навреме, тъй като в противен случай може да се стигне до фатален край.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *