Така се прави основно прочистване на червата без клизма! (пие се 3 седмици, а действието трае цяла година)

Това е цялостно прочистване на червата, което ни пази здрави!

Ако искате да сте здрави и да избегнете много тежки заболявания, задължително направете това прочистване на червата. То действа като клизма, че и по-добре от нея. Прави се три седмици, а действието му е цяла година напред.

От векове се знае, че човек е това, което яде. За жалост в наши дни нямаме средствата, нито чистите продукти, за да заявим, че се храним пълноценно. Оттук червата ни се пълнят с всякакви токсини и нечистотии, които се пренасят бавно, но сигурно в целия организъм.

Затова ако досега не сте се погрижили за тялото си, направете го и то бързо. Ще бъдете благодарни, защото от здравето по-ценно няма. Плюс това въпросното прочистване на червата е едно от най-добрите.

Цялостно и основно, като тотално чисти чревната флора и ви прави нов човек.

Не на последно място ще кажем, че за разлика от гадната клизма, тази процедура е дори приятна. Приема се през устата и се прави в домашни условия като не струва никак скъпо.

Вземете си две лъжици за супа с ябълков оцет, една такава лъжица истински натурален мед и една лъжица вода. Добре е водата да бъде преварена или поне филтрирана през кана.

Повече от лесно е – просто смесвате тези три съставки и ги разбърквате, докато се разтворят и смесят изцяло. Това количество е за еднократна доза, която се приема всяка сутрин, само на празен стомах.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Ако пък не ви е удобно да правите сутрешен прием, то може да я взимате и вечер. Но задължително не трябва да вечеряте по-късно от 18 часа. Храните се в 18 часа, а преди лягане, отново на празен стомах, взимате напитката.

прочистване на червата

Цялостно прочистване на червата без клизма

Това прочистване на червата продължава три пълни седмици. След което сами ще установите разликата в организма и здравословното си състояние преди и сега.

Наистина ставате различен човек и спокойно може да повторите тази процедура чак догодина. Който обаче иска да бъде абсолютен педант спрямо себе си, може да го прави и през половин година. Желаем успех!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *