Напитката на диетолога Слав Колев побърка хиляди затлъстели българи: Ето го разковничето в отслабването! (РЕЦЕПТА)

С напитка за отслабване може да се стигне далеч, убеден е един от най-качествените диетолози у нас!

Велика напитка за отслабване прикова вниманието на половин България. Тя е лично измислена от диетолога Слав Колев, който твърди, че с подобна вечеря човек може да смъкне огромно количество от теглото си.

Рецептата му е колкото проста и елементарна, толкова и ефективна. Тя е в състояние да направи от един видимо затлъстял човек фин господин или госпожа.

напитка за отслабване

Напитка за отслабване с чуден ефект

Първо се слага на котлона вода (250 мл.). Докато заври, се сипва 1 ч. л. канела в празна чаша. Когато водата е вече вряла, се изсипва в чашата с канела и се слага отгоре похлупак. Така стои 1/2 час, за да може канелата хубаво да се разтвори във водата. Накрая вече се пуска вътре и 1 ч. л. мед.

Тази напитка за отслабване се приема вместо вечеря. Това значи, че трябва да се пие на гладно, защото така ползата от нея е по-голяма.

Слав Колев съветва все пак към нея да се спазва и някакъв по-специален хранителен режим. Нужно е човек да поема не повече от 2000 калории на ден, това ще ускори ефекта от напитката.

„Яжте така, че на края на деня да сте наддали най-много с килограм. През нощта той ще изчезне със сигурност и това значи, че нищо не сте напълняли. По този начин напитката ще започне да действа по-бързо и ще започнете да отслабвате.“ – твърди диетологът.

Тайната на тази течност е в действието на канелата и меда. Тяхната комбинация води до ускорено засилване на метаболизма и убиване на апетита.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Освен вечер, като вечеря, напитката се пие и сутрин – пак на гладно. Тук обаче не е задължително да замества закуската. Може да се яде след това, но едва час по-късно.

Тази магическа напитка за отслабване предизвика истински бум сред населението в Югозападна България. Тя се разпространява със силни темпове и в останалите региони от страната, защото ефектът й е изключително силен.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Напитката на диетолога Слав Колев побърка хиляди затлъстели българи: Ето го разковничето в отслабването! (РЕЦЕПТА)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *