Топ кардиолог разкри страшна истина

Тази отрова се използва от всички

Топ кардиолог алармира, че напоследък все повече хора попадат под ударите на сърдечносъдовите заболявания.

Най-тревожното е, че възрастовата граница пада все по-ниско.

Ако спазвате съветите на известния кардиолог, ще избегнете ако не изцяло, то голяма част от проблемите, които се появяват със сърдечносъдовата система.

кардиолог

Тази отрова се използва от всички

За никого не е тайна, че слънчогледовото олио е сред най-често използваните продукти в хранително-вкусовата промишленост.
Известният кардиолог обаче посочва, че вредите от този вид олио са много повече в сравнение с ползите от него.

Един от проблемите е фактът, че е висококалорично. Само в една супена лъжица слънчогледово олио се съдържат цели 120 калории.
Освен това трябва да се вземе под внимание и факта, че то не съдържа жизненоважните за човешкия организъм витамини и минерали.

Разбира се никой не може да ви забрани използването на този продукт. Всеки път, когато посягате към него обаче имайте предвид информацията, написана по-горе. Казано с други думи, слънчогледовото олио може да ви донесе основно вреди за здравето.

Тук обаче не става въпрос за нерафинираното слънчогледово олио или т.нар. шарлан. Написаното по-горе важи за рафинираното слънчогледово олио, което се предлага масово в търговската мрежа.

“Фигурин

За шарлана обаче трябва да знаете, че е препоръчително да го използвате при направата на салати и сосове, но не и за топлинна обработка.

Не на последно място трябва да се отбележи, че източникът, от който се извлича слънчогледовото олио, е сред най-големите алергени.
Д-р Асим Малхотра, който е сред най-известните британски кардиолози посочва, че топлото растително масло е чиста проба отрова.

За любовта си към пържените храни всеки човек плаща висока цена. Сред най-честите проблеми, до които водят те, са сърдечносъдовите заболявания, диабет тип 2, затлъстяване и дори рак.

Той съветва, ако все пак държите да хапнете пържена храна, да използвате животински мазнини.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *