Напитката, която ще изкара всички отрови от тялото ви и ще подпомогне отслабването

Запекът и задържането на токсините водят до сериозни здравословни проблеми

Всеки знае много добре, че преди да се започне отслабване, е добре да предприемете нещо, с което да изкарате всички отрови от тялото си.

Ще ви разкрием рецептата за вълшебна напитка, с която ще успеете да изкарате всички отрови от организма, а след това и да отслабнете. Специалистите посочват, че процесът на отслабване е невъзможен, ако не се избавите от всички отрови, натрупали се в организма ви.

Всеки десети човек страда от нарушена функция на червата. Специалистите посочват, че ключът към доброто здраве е редовното им изпразване, което означава поне 3-4 пъти седмично.

отрови

Запекът и задържането на токсините водят до сериозни здравословни проблеми

Запекът и задържането на голяма част от токсините и шлаките в организма не само ще ви причини дискомфорт, а и ще ви доведе сериозни здравословни проблеми. Именно поради тази причина е от огромна важност да се избавите от всички тези отрови, натрупващи се в организма.

Може би е излишно да споменаваме, но за целта е необходимо да пиете доста вода. Освен това задължително трябва да добавите към менюто си храни, богати на фибри. Такива например са плодовете, зеленчуците и киселото мляко.

Освен това трябва да се научите да приемате храната си по график. Така тялото ви ще свикне редовно да се освобождава от излишното.
В случай, че сте от хората, които дълго време са измъчвани от запек, то тази напитка ще ви помогне да подобрите чревната си микрофлора.

Ето какви продукти са ви необходими, за да си я приготвите:
200 мл. вода
1 ябълка
1 ч.л. ленено семе
1 ч.л. мед
1 с.л. семена от чиа

“Фигурин

Ябълката нарежете на по-едри кубчета. Сложете я в блендер, добавете и останалите съставки и разбийте до хомогенизиране на сместа. Оставете напитката да престои един час. В това време семената от чиа ще придобият консистенция на желе.

Приемайте сместа всяка сутрин, половин час преди хранене.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *