Фурор преди баловете: Абитуриентки топят килограми с „вечеря за отслабване“! (ето каква е тя и как се редува по дни)

Така наречената „вечеря за отслабване“ се превърна в истински хит сред абитуриентките тази година!

„Вечеря за отслабване“ – как ви звучи това?! Веднага отговаряме – страхотно и много полезно. Оказа се, че старото схващане, че ако искаме да отслабнем, трябва да се простим с вечерята като цяло, е измама.

Не е нито полезен, а още по-малко успешен, опитът да се отслабне с гладуване вечерта. Трябва да се храним поне три-четири пъти на ден като, разбира се, вечерята е най-скромна.

В това се увериха и родните абитуриентки, които от месеци решиха да ваят тела за баловете с така наречената „вечеря за отслабване“. Това не е точно диета, защото се изпълнява лесно и приятно. И, поне от отзивите досега, гарантирано се свалят около 5 килограма за един месец.

Правилото на тази „вечеря за отслабване“ е, че при нея са позволени само три вида храни, които се консумират вечер. Едва ли е нужно да поясняваме, че вечерята не бива да е по-късно от 18-19 часа. Или, казано по друг начин, повече от три часа преди лягане.

Вталяването на девойките тази година става като се сменят посочените три вида вечерни хранения – през ден или повече, това зависи от вас и желанието ви.

Първата позволена вечеря е супа. Вкусна супа от зеленчуци, която не натоварва стомаха и едновременно оводнява организма. Супата се съчетава с малка препечена филийка пълнозърнест хляб, а може да се добави и лек плод за десерт.

Вторият вид вечеря е неизменната и вкусна салата. Свежа салата, овкусена само с малко лимон или зехтин. А към нея имаме прибавено около 150 грама пилешко или пуешко месо.

И третият вид вечеря е само и единствено фреш или смути. Приготвя се от зеленчуци или от плодове и зарежда огранизма ни с всички полезни вещества. Същевременно засища и не ни оставя с неприятното чувство за стържене в стомаха.

отслабване

Вечерята на наистина важна за отслабването, но зависи каква е

Тези три вида храни е добре да се сменят или всеки ден, или през ден. А вечерята с течности – фреш или смути, трябва да бъде поне три пъти в седмицата.

Разбира се, през останалото време на деня внимавайте колко калории поглъщате и се лишете от вкусните, но пагубни за фигурата ви пици, баници, торти и прочие. Пожелаваме успех в начинанието!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *