Напълно безплатно: Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни сливици (ангина, гнойна ангина и др.) за 3 минути!

Напълно безплатно: Златните ръце на леля Тодорка лекуват болни сливици (ангина, гнойна ангина и др.) за 3 минути!
5 (100%) 2 vote[s]

Леля Тодорка лекува с удивителен ефект ангина и всички болести на сливиците!

В едно от шуменските села живее народна лечителка, която бори успешно ангина и всички останали проблеми на сливиците. Това е леля Тодорка от Градище, научи Doctorbg.net.

Тя не взима пари от пациентите си. Почти винаги те й оставят някой лев по свое желание и преценка, но самата лечителка не го изисква от тях. Затова, ако човек няма пари, може да не остави нищо и пак ще бъде излекуван.

ангина

Леля Тодорка може да пребори всяка ангина само с ръцете си

През златните ръце на Тодорка са минали много хора, всички са били излекувани. Тайната й е в дърпането на уши. По много интересен начин дърпа точно там и така, че сливиците напълно се оправят.

Ангина и гнойна англина могат да бъдат заличени буквално за минути. Такъв е случаят с едно 6-месечно бебе от Бургас. То дощло цялото с гърч и било оправено от лечителката за около 3 минути.

Дори доказани специалисти с лекарски стаж са ползвали услугите на лечителката. Наскоро дори е имало такъв случай, когато доктор с температура е посетил леля Тодорка.

В началото въпросният господин опитал да се прикрие кой е, но когато извадил портфейла си, за да даде все пак нещо на жената, от него паднал баджът му за клиниката, в която работи.

Тодорка от Градище по принцип не е харесвана от фармацевтичните босове, тъй като им взима хляба. Тя не иска пари за услугите си, а прави всичко на доброволни начала. Ако й оставят нещо, то е просто от неудобство на пациента.

Така посещението на аптеката става напълно излишно. Антибиотиците, които се изписват при ангина и въобше при болни сливици, няма никакъв смисъл да бъдат приемани.

Лечението на Тодорка е базирано изцяло на алтернативната медицина. Тя ползва познанието си за човешкото тяло и нищо друго.

Това, което тя прави, е наместване на сливиците в гнездата им. Затова дърпа ушите и след това се чува едно пукане.

Успяхме да намерим телефонния номер на леля Тодорка. Той е 0896636322. Дори и да не се свържете с нея обаче, винаги можете директно да посетите с. Градище. Тя не иска пари, защото счита, че Бог ще й вземе дарбата, ако я направи на бизнес.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *