Виждате ли това нещо: Правите го, пиете го 2-3 месеца и забравяте проблемите със сърцето и артериите! (виж тук)

Тази напитка е толкова елементарна, но премахва проблемите със сърцето, артериите и холестерола!

Проблемите със сърцето и лошия холестерол за жалост застигат все повече и все по-млади хора. Всички знаем, че холестеролът се натрупва като плака и постепенно запушва артериите. Това е изключително опасно не само да здравето, но и за живота на всеки.

Малко от нас обаче са наясно, че има природно богатство – налично във всеки дом, което решава кардинално този проблем. То се базира на смесването на само три съставки и приемът им в продължение на два или най-добре на три месеца.

И така – просто отворете хладилника или шкафа си и извадете оттам три лимона. Трябва ви още 500 грама листа от целина, но пресни, както и литър вода. Водата може да е обикновена, но може и филтрирана или преварена – това е дори още по-добре.

Как се приготвя това чудо. Взимаме една тенджера, сипете водата от един литър в нея и я оставете на котлона, за да заври. След като заври, я свалете от огъня и оставете да се охлади.

През това време измийте хубаво листата от прясната целина, заедно с лимоните. Важно е да знаем, че лимоните трябва да останат с корите. След като са измити добре, ги нарежете на парчета и ги смелете заедно в кухненски робот.

проблемите със сърцето

Това домашно чудо наистина е чудо за проблемите със сърцето и лошия холестерол

Смелени ги добавяме към поизстиналата вода и оставяме така да престоят за една нощ. На другата сутрин тази напитка се прецежда внимателно и се съхранява в стъклен съд или буркан.

Консумацията става като всяка сутрин и всяка вечер се пие по една чаша от напитката, но преди да сме яли. Сутрин се взима на гладно, а вечер поне час преди вечеря. Това продължава, както казахме 2-3 месеца. Като после се прави пауза поне от още месец-два.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *