Бай Димо разкри: С тази напитка болестта рак никога няма да ви улови! (РЕЦЕПТА)

Болестта рак може да бъде избегната с невероятна напитка!

Бай Димо е народен лечител от Димитровград, който е помогнал на толкова много хора да живеят пълноценно, че даже им е изгубил бройката. Неговите рецепти са сякаш спуснати свише. Точно така е тази за една напитка срещу болестта рак.

Става въпрос за еликсир от само природни неща. Той съдържа куркума (известна с ползите си срещу рака), вода, мед и лимон (най-силният източник на витамин С).

болестта рак - еликсир срещу него

Напитка срещу болестта рак!

Първо трябва да се сипят 25 гр. куркума в 1,5 л. вода. Оставя се да ври за 20-тина минути. Когато водата пожълтее, се оставя да къкри за още 20 минути. След това се сваля от котлона и когато се охлади, в нея се добавят 180 мл. натурален мед, изцеден сок от 2 лимона и лимонова кора от същите лимони. Накрая наливате всичко в буркан от 2 литра.

Оставете буркана на място, лишено от слънчева светлина. Нека стои там 3 дни (ако е зима, нека бъдат 5 дни), като през това време трябва периодично да разбърквате напитката. После се прецежда и пак се оставя на сянка и в бутилки за 3 дни (за зимата 5 дни). След това я премествате в хладилника и я оставяте там за една седмица.

Така напитката става напълно готова за пиене. Преди всяка консумация се уверявайте, че е разбъркана добре, защото така трябва да се приема.

Този еликсир помага на организма да изхвърли токсините от червата и на практика го предпазва от поява на болестта рак. Детоксикацията е толкова силна, че може да помогне и на вече болни хора.

„Това е уникална напитка, която съдържа всичко най-ценно. Куркума, мед и лимон са едни от най-полезните дарове на Бога. Нужно е да взимате само по 2 суп. лъж. от нея сутрин на гладно и вечер преди вечеря.“ – твърди бай Димо, който е избавил мнозина от мъките им по този начин.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *