Абитуриентките полудяха по тази диета за отслабване

Избавяте се от килограмите за раз време, без лишения

Тазгодишните абитуриентки полудяха по тази диета за отслабване и това не е никак случайно.

Истината е, че тази диета за отслабване топи килограмите скоростно. Ако поради някаква причина сте качили килограми и се притеснявате, че тоалетът за бала няма да ви стои добре, то тази диета за отслабване върши чудеса.

Наричат я „вечеря за отслабване“. Как ви звучи това? Вероятно страхотно. Оказва се, че старото златно правило, че ако искате да отслабнете, трябва да забравите за вечерята, вече отдавна е отживелица.

диета за отслабване

Избавяте се от килограмите за раз време, без лишения

Лишавайки се от вечерята със сигурност няма да отслабнете, тъй като гладуването не е най-добрият вариант за загуба на килограми.
Всъщност тази диета за отслабване, по която абитуриентките полудяха не може да се нарече съвсем диета.

Режимът се изпълнява изключително лесно и освен това е много ефикасен. В рамките на един месец ще успеете да се избавите от поне пет от излишните ви килограми, без да се подлагате на сериозни лишения.

Правилото на тази невероятна диета за отслабване е, че по време на вечеря са разрешени за консумация само три храни. Вероятно е излишно да споменаваме, че вечерята не трябва да е след 18-19 ч. Най-малкото трябва да се съобразите с правилото, че последното хранене за деня трябва да е поне три часа преди сън.

Вталяването се случва като се сменят тези три вида храни. Една от позволените вечери, е супа. Вкусната зеленчукова супа няма да натовари стомаха ви и освен това ще подпомогне за оводняването на организма ви. Можете да я съчетаете с филийка черен хляб и плод за десерт.

Демир бозан билки за бъбреци

Втората вечеря е салата, която може да бъде овкусена само с малко лимон и зехтин. Бихте могли да добавите и 150 гр. пилешко филе.

Третият вид вечеря е фреш или смути. Което и от двете да изберете, ще зареди организма ви с енергия.
Редувайте тези три вида вечери и няма да останете разочаровани.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *