Смес за експресно отпушване на артерии

Запушените артерии могат да доведат до редица здравословни проблеми

Всеки знае какви рискове крие запушването на артериите. Ще ви разкрием рецептата за вълшебна смес за отпушване на артерии, благодарение на която ще предотвратите възникването на сериозни проблеми.

До атеросклероза се стига поради втвърдяване или стесняване на артериите. Това състояние обаче води до блокиране на кръвния поток, което създава сериозен риск не само за здравето, а и за живота ви.

За да не се стига до състояние, застрашаващи живота ви като инсулт, инфаркт и др. подобни, прилагайте периодично тази смес за отпушване на артерии.

отпушване на артерии

Запушените артерии могат да доведат до редица здравословни проблеми

Високите нива на лошия холестерол, високото кръвно налягане (хипертония) и пушенето увреждат сериозно ендотела на артериите. Освен това тези проблеми водят и до образуването на плака. А тя от своя страна предизвиква разкъсване на артерията.

Разбира се съществуват редица медикаменти за отпушване на артерии. Препоръчително е обаче да не прибягвате до тях, освен ако не е крайно наложително. Преди да посегнете към поредната доза химия, опитайте ефикасните методи от народната медицина.

Ето и продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите у дома вълшебната смес за отпушване на артерии.
1 литър вода
1 ч.ч. стафиди
2 с.л. натурален пчелен мед
2 с.л. джинджифил (настърган)
4 с.л. зелен чай

Сложете водата на котлона да заври, след което намалете котлона и добавете и останалите съставки. Отстранете сместа, завийте я с вълнен плат и я оставете да престои в продължение на осем часа. След като изтече това време, вълшебната напитка за отпушване на артерии е готова за консумация.

“Демир

Консумира се два пъти на ден, преди хранене. Препоръчителното количество, което трябва да приемате е между 150 и 200 мл.

Хората, доверили се на тази рецепта споделят, че се чувстват заредени с енергия след приема на вълшебната смес. Опитайте и вие и със сигурност няма да съжалявате.
Едва ли някой ще отрече, че няма нищо по-важно от здравето и редовните грижи за него се отплащат стократно.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *