Д-р Масляева хвърли бомбата: Всяко отслабване се нуждае от моята напитка! (РЕЦЕПТА)

Постигаме отслабване винаги трудно, но дали е така с напитката на д-р Масляева?! Със сигурност не, защото тя е убедена, че може да свали много килограми за малко време и от най-тежкия човек!

Д-р Елена Владимировна Масляева е сред най-известните диетолози на Украйна. Тя е от Мекеевка (област Донецк) и е помогнала на много свои сънародници да постигнат желаното отслабване.

Сред методите й съществува една напитка, която изгаря всички мазнини по тялото, при това само за седмица. Тя е съставена само от плодове и зеленчуци и в това е нейният чар.

отслабване

Д-р Масляева разкри страхотна напитка за отслабване

Съставки: ананас (3 парченца), краставица (1 бр.), магданоз (1 суп. лъж.) и целина (1 стрък).

Всичко се измива повече от обилно. После се нарязва и се пъха в блендер. В него съставките се разбиват и смесват една в друга. Така сокът е готов.

Напитката се консумира само сутрин, когато стомахът е празен. Трябва да се изпива до 15 минути след приготвянето й, защото иначе ще изгуби полезните си свойства. Не се яде около час след приемането й.

„Всяко отслабване се нуждае от такава напитка, защото в нея има изобилие от витамини. Тя действа пречистващо и затова не надвишавайте периода на прием. Той е 7 дни, но при нужда може да се почине след това една седмица и пак да се направи тази консумация.“ – споделя д-р Масляева.

С този плодово-зеленчуков еликсир се свалят от 5 до 7 кг. във въпросната седмица. Може да се свалят и повече, ако човек намали драстично консумацията си на храна.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Хубаво е напитката за отслабване да замества изцяло закуската. След нейния прием е добре да се яде чак на обяд, и то нещо леко като супа например. Вечерята също не бива да е тежка, като последният залък трябва да се поема не по-късно от 20:00 ч.

В Украйна и страните около нея много хора са се вталили точно с тази напитка. Нека и в България го постигнем, успех!

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *