Този лек цери безусловно коварния рак и дори предпазва от него

Лекува и още редица здравословни проблеми

Несъмнено коварният рак е бичът на новото време.

Ще ви представим изпитан лек, който е в състояние да пребори коварния рак дори и в последен стадий. Освен това с негова помощ можете да предпазите организма си от рак в случай, че все още не сте попаднали в оковите му.

В лекциите си народолечителят Христо Мермерски подчертава, че този лек е храна за организма, която ще накара коварния рак сам да отстъпи.

рак

Лекува и още редица здравословни проблеми

С тази рецепта освен, че ще се избавите от коварния рак, ще излекувате още редица здравословни проблеми. Той може да ви помогне да изчистите кръвоносните съдове, да изцерите сърдечните проблеми, да прочистите черния дроб и бъбреците и не на последно място – да подсилите имунната си система.

Не трябва да пропускаме, че той подобрява паметта, предпазва от инфаркт и инсулт и изправя бързо на крака хората, които са били повалени от тези коварни заболявания.
Мнозина, които вече са опитали тази рецепта твърдят, че тя е най-добрата превенция срещу рак.

За да си приготвите този чудодеен еликсир, се нуждаете от следните продукти:
12 глави пресен чесън
15 био лимона
400 гр. покълнала пшеница
400 гр. пресни орехови ядки
1 кг. натурален мед

Ако се затруднявате да намерите покълнала пшеница, не е проблем, тъй като лесно можете да си я приготвите в домашни условия. За целта поставете 400 гр. пшеница в стъклен съд. Залейте я с вода и я оставете да престои една нощ. След това извадете семената върху кърпа и ги изплакнете. Оставете отцедената пшеница в купа и след едно денонощие вече ще имате кълнове.

Демир бозан билки за бъбреци

Сложете в блендер покълналата пшеница, орехите и чесъна и ги смелете. Смелете пет от лимоните с кората и ги добавете към сместа. Изцедете сока от останалите лимони и също го добавете към сместа. Накрая добавете меда и разбъркайте с дървена лъжица до получаване на хомогенна смес.

Съхранявайте в стъклен съд в хладилника. Приема се по 1 с.л., 30 минути преди закуска, обед, вечеря и преди сън.
За лечение на рак се приема на всеки два часа.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *