Никога не комбинирайте тези храни, ако искате да сте слаби

Избягвайте ги, ако не искате да ви създадат проблеми

Много хора си мечтаят да са слаби, но не могат да го постигнат.

Ако и вие сте в графата на хората, които искат да бъдат слаби, но резултатите са незадоволителни, то задължително трябва да прочетете тази информация.

Специалистите по хранене издават някои комбинации храни, които пречат да бъдете слаби. Ако спрете да допускате тези грешки има голяма вероятност да постигнете резултатите, за които отдавна мечтаете.

слаби

Избягвайте ги, ако не искате да ви създадат проблеми

Ако искате да бъдете слаби, ще е добре да се научите да ядете яйцата самостоятелно, а не да ги комбинирате с какво ли не. Помнете, че комбинацията с неправилните продукти причинява тежест в стомаха и води до образуването на газове.

Освен, че не трябва да ги комбинирате грешно, е добре да сте сигурни, че яйцата, които купувате, са пресни. В противен случай бихте могли да си отворите голяма беля.
Те биха могли да подействат като истинска бомба, която да се взриви в организма ви.

За съжаление мнозина бомбардират стомаха си ежедневно с непоносими комбинации, а след това се оплакват от тежест, подуване, болки и образуване на газове.
Може би вече си задавате въпроса кои са несъвместимите комбинации, които ви пречат да бъдете слаби.

В следващите редове ще ги изброим. Ето ги и тях:

“Фигурин

Риба и яйца
В никакъв случай не допускайте грешката да комбинирате риба и яйца на едно хранене. Съдържащото се в яйцата вещество, наречено овидин води до неутрализиране на витамин В7, който се съдържа в по-мазните риби.

Картофи и яйца
Безспорно заедно са много вкусни. Въпреки това обаче тези два продукта не бива да съжителстват в салатите и ястията ви. Съдържащите се в картофите минерали пречат на усвояването на желязото и калция от яйцето.

Другите комбинации, които не са никак полезни за организма ви, са яйца с ориз, мляко, сирене и някои видове плодове. Да, това означава, че съчетанието на яйца и сирене в омлета, е истинска бомба за стомаха ви.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *