Проф. Неумивакин хвърли бомбата: Ракът не е болест, „живата“ ми вода го унищожава в зародиш!

Проф. Неумивакин има цели 65 години практика зад гърба си и знае отлично какво говори!

Един от най-големите експерти на здравна тематика е проф. Иван Неумивакин. Той е провел множество изследвания и е написал един куп книги, с които е доказал своите познания в областта на човешкото здраве.

Едно от най-важните неща, които той твърди, е, че ракът не е болест, а следствие от лош начин на живот, пречещ на средата в организма. Лекарят е на мнение, че всичко това може да бъде избегнато и самият той е установил как.

Иван Неумивакин

Проф. Неумивакин не счита рака за болест

„В състояние на замърсяване клетките се превръщат в онкомаркери, защото мутират в резултат на гнилата среда, в която живеят. Ракови клетки съществуват във всеки един организъм, но точно мутиралите клетки почват да рушат имунната система. Когато е отслабен, организмът започва да пуска все повече и повече ракови клетки, те бързо се размножават и така се стига до много лош край.“ – твърди проф. Неумивакин.

От всичко това се разбира, че имунитетът е сред най-важните неща за човешкото здраве. Затова човек трябва да залага на него и винаги да си го пази.

Професорът е измислил страхотен метод за пресичане на рака още в момента, в който той се заражда. Това се случва чрез неговата т. нар. „жива вода“.

Как се прави тя? Много лесно и бързо. Нужно е само да се налее вода (примерно около 2,5 литра) в бутилка или кана вечер и да се остави така до сутринта. За този период хлорът във водата вече ще се е утаил. Дори да не се вижда с просто око, хлор има.

Без да се разклаща, 2/3 от водата се прелива в тенджера, която се слага на котлона. Включва се на бавен огън. Трябва да заври и кипне, но само леко, т.е. да се постигне „студено кипене“. Това е онова кипене, при което има дребни мехурчета, когато все още водата не ври напълно.

Точно това представлява „живата“ вода на проф. Неумивакин. Тя възвръща енергията на клетките и съответно ги лекува. Трябва да се пие от нея дневно от 1,5 до 2 л. и нито рак, нито друго заболяване ще улови организма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *