Запомнете го, ще ви помогне: Това мазило е убиец на хемороиди, бронхит и язва! (а е почти без пари)

Това мазило премахва категорично хемороиди и лекува бронхит, язва, рани, възпалени синуси и т.н.!

Кой е казал, че няма чудеса в света?! Има и най-голямото от тях ни е дадено от Господ. Това е природата с всичко, което ни предоставя за здраве и живот. Лошото е, че все по-рядко я слушаме. Особено що се касае до натуралните методи за лечение.

Днес ще ви дадем рецептата за едно мазило, което спокойно може да се нарече чудо. Няма как да бъде другояче, при положение, че то премахва завинаги гадните и опасни хемороиди. Както и лекува бронхит, язва, възпалени синуси, рани, зъбобол и други.

Според проблема, мазилото се ползва по различни начини. Наричаме го мазило, но то спокойно може да се приема и вътрешно. Ето как се прави и какво е нужно.

Съвсем простичко е. Взимаме едно варено яйце, но само жълтъка от него, 600 грама пчелен восък и 400 грама растително масло – най-добре да бъде зехтин.

На котлона в една купа поставяме зехтина и в него си разтопяваме, но на слаб огън, парче восък. След като заври се прибавя вътре и хубаво намачкания жълтък. Изчакваме и като видим, че е започнало да става пяна, махаме съда от котлона.

Връщаме го обратно на печката, когато отново се успокои. Държим го още малко и непрекъснато разбъркваме. Целта е да се получи смес с тъмнокафяв цвят. Оставяме да се охлади и прецеждаме през марля.

Демир бозан билки за бъбреци

Този получен крем се държи в съд от стъкло, който трябва да се затваря плътно. Може да го съхраняваме до 10 месеца в хладилника.

бронхит

Това мазило лекува бронхит, язва, хемороиди и други

Ако страдате от бронхит или язва, взимайте по половин чаена лъжичка от тази смес преди хранене – три пъти на ден. А ако имате хемороиди, рани или изгаряния, нанасяйте на проблемното място като мазило.

При възпаление на синусите разтопете малко от мазилото и капнете по няколко капки във всяка ноздра. То ще абсорбира гнойта и ще прекъсне тотално възпалението.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *