Лек за жълти стотинки цери безотказно рак

Има още много ползи за организма от него

Колкото и невероятно да ви се струва, този лек наистина струва жълти стотинки, а е толкова мощен, че е в състояние да изцери дори коварния рак.

Става въпрос за два продукта, които присъстват в почти всяка кухня. В случай, че не разполагате с тях, бихте могли да ги откриете в най-близкия магазин.

Единият от продуктите от невероятната смес, церяща рак, е добре познатата сода бикарбонат. Другият продукт пък е лимонът.

рак

Има още много ползи за организма от него

Содата бикарбонат е открита през 18 век. Тя наистина струва жълти стотинки и вероятно присъства във всеки дом. Може да се използва не само в кулинарията, а и за редица народни лекове.
Един от тези лекове е и сместа, церяща рак.

Содата присъства в немалка част от рецептите от народната медицина. Така например можете да облекчите кашлицата като към чаша топло прясно мляко добавите 1 ч.л. сода бикарбонат и същото количество мед.

В случай, че ви измъчва болно гърло, е достатъчно да си направите гаргара от чай от лайка и сода. Ако пък ви измъчва хрема, промийте носа си с този разтвор.

Може да ви прозвучи невероятно, но содата бикарбонат може да изцери и аритмия. Разтворете ½ ч.л. сода бикарбонат в 100 мл. вода и я изпийте. По този начин веднага ще спрете сърцебиенето и ще нормализирате високото кръвно.

“Демир

Малцина са наясно, че само 20% от храната трябва да е киселинна, а останалите 80, е задължително да са алкални. Ако искате да сте сигурни, че сте запазили този баланс в организма, използвайте содата бикарбонат в съчетание с лимонов сок.

Тази комбинация наистина е вълшебна и върши чудеса.
Както вече споменахме, именно тя е в състояние да изцери и коварния рак. Достатъчно е просто да смесите 1 ч.ч. вода със сока от един лимон и голяма щипка сода бикарбонат. Разбъркайте добре сместа и я изпийте.

Не е нужно да я приемате наведнъж, можете да я изпиете и в рамките на деня.
Еликсирът оказва влияние върху кисти, тумори и различни вътрешни паразити.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *