Д-р Здравко Георгиев разкри цялата истина по случая с медиците ни в Либия

Д-р Здравко Георгиев разкри цялата истина по случая с медиците ни в Либия
5 (100%) 1 vote[s]

Медикът разобличи лъжите на Братанова

Вероятно си спомняте случая, при който български медици бяха обвинени, че са заразили деца в Либия със СПИН. Един от потърпевшите – д-р Здравко Георгиев разкри повече подробности по случая.

Д-р Здравко Георгиев посочи, че за съжаление българските медици са се намирали на неподходящото място в неточното време и поради тази причина са били обвинени.
Той се върна назад във времето и каза, че никога няма да забрави как откривателите на вируса СПИН – Виторио Колици и Люк Монтание са се изправили пред учени от цял свят.

д-р Здравко Георгиев

Медикът разобличи лъжите на Братанова

Д-р Здравко Георгиев припомни, че според проф. Колици виновникът за заразяването на децата със СПИН, е либийското правителство и на първо място – самият Моамар Кадафи.
Българският медик посочи, че либийците винаги набеждават чужденците за бедите си.

Д-р Здравко Георгиев отговори и на твърдението, че не бил лекар. В отговор на това, той показа дипломата си на медик. Веднага след това изрази съмнение, че Ружа Братанова е човешко същество. Именно тя е била човекът, който през цялото време е писала куп лъжи срещу тях.

Д-р Здравко Георгиев не скри, че не я помни. Тя обаче твърдяла, че била през май 1991 г. в самолета с Кристиана Вълчева.
Най-интересното в този случай е, че на практика това е невъзможно, тъй като половинката на д-р Здравко Георгиев – Кристиана Вълчева е пътувала през март.

Според твърденията на Братанова, д-р Здравко Георгиев никога не е бил лекар, а съпругата му – никога не е била медицинска сестра. Освен това тя била категорична, че двамата никога не се били женили.

Д-р Здравко Георгиев даде отговор на всички тези лъжи, изречени от Братанова. В ефир той показа дипломата си на лекар, както и тази на половинката си – като доказателство, че е медицинска сестра.

Освен това показа и акта за граждански брак. От всичко това става ясно, че Братанова е говорила пълни измислици, пише zajenata.bg.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *