Безценно: Поставете това върху шията си! Щитовидната жлеза ще ви благодари (вади заболяванията от тялото ни)

Заболяванията на щитовидната жлеза стават все по-чести в наши дни!

Заболяванията на щитовидната жлеза са огромен бич за обществото ни в наши дни. Знаем, че те се определят не само от генетиката, но и от начина на живот и особено от наличието на стрес.

Понякога заболяванията на щитовидната жлеза дълъг период от време преминават без симптоми, което затруднява навременната им констатация и диагноза.

Дори и да има симптоматика обаче, лечението не винаги е правилно или води до успешен край. Разбира се, първото и най-важно нещо, е посещението при лекар и невременните профилактични прегледи.

Има обаче и друго, чисто природно злато, което влияе като чудо за щитовидната жлеза. То не струва пари или по-точно струва стотинки, а здравето ни е безценно.

Има го във всяка къща, защото си умираме да го готвим на вкусни манджички. А пък есента едва ли има българин, който да не се запасява с килограми от него. Сетихте се, нали?! Става дума за хубавото родно и вкусно зеле.

Прясно зеле. Което освен за стомаха, може да се използва и за лечение на различни болести. В това число и за заболяванията на щитовидната жлеза. Тя го обожава и вярвайте, че ще ви бъде вечно благодарна. А и ще ви го покаже ясно.

Всичко, което трябва да направите, е да увиете едно-две сурови и пресни зелеви листа около шията си. Да ги покриете с превръзка или шал и да пренощувате с тях. Това, разбира се, не се прави еднократно, а дотогава, докато не почувствате реално облекчение. А това става поне след няколко седмици.

Повярвайте, струва си. Зелето има необикновената способност да изважда болестите от тялото ни и да облекчава страданията и болката. Зелето доказано възвръща нормалните функции на щитовидната жлеза.

“Фигурин
щитовидната жлеза

Зелето прави чудеса за щитовидната жлеза и много други болежки

Която е от огромно значение за обмяната на веществата, растежа и функционирането на органите в нашата храносмилателна система. Ако искате да лекувате жлезата си, не пропускайте тези компреси.

Зелето служи също така отлично и при главоболие от различен вид, при отоци по краката и болки по тялото. Както и при болка, която се дължи на кърменето при жените. Просто налагайте участъците със зелеви листа и сами ще видите какво вълшебство правят.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Безценно: Поставете това върху шията си! Щитовидната жлеза ще ви благодари (вади заболяванията от тялото ни)

  1. Нужно е листата на зелето леко да се начукат, без да се разкъсват.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *