Внимание! Този проблем може да е в основата на невъзможността да отслабнете

Добре е да правите изследвания веднъж годишно

Ако от доста време полагате неимоверни усилия да отслабнете, а не получавате резултатите, които сте очаквали, то може би основната ви пречка е този проблем.

Лошият сън и наднорменото тегло са само малка част от проблемите, които поражда незадоволителната работа на надбъбречните жлези.
Те са две на брой, също като бъбреците. При все, че остават невидими, тяхната функция е от огромна роля.

Ако имате проблем с надбъбречните жлези, няма начин да отслабнете, каквото и да правите. В основата на този проблем най-често стои преживян силен стрес. Именно поради тази причина в много от случаите лечението е погрешно.

отслабнете

Добре е да правите изследвания веднъж годишно

Погрешно е при проблем с хормоните да се изписват антидепресанти. Ето защо е необходимо да проверявате как работят надбъбречните ви жлези поне веднъж годишно.
В случай, че не ви се занимава толкова често, то задължително ги изследвайте при наличието на някой от тези симптоми:

“Фигурин

Постоянна умора и раздразнителност
Въпреки здравословния начин на живот и хранене, някои представителки на нежния пол чувстват постоянна раздразнителност и умора. Почти постоянно страдат от главоболие и каквото и да правят не могат да се избанят от наднорменото тегло.

До всички тези проблеми водят едни малки по размер жлези с вътрешна секреция, но с огромно значение. Именно те са натоварени със задачата да контролират нивото на някои хормони.

Паника
Ако изпитвате почти постоянно тревожност, нервност и невъзможност да се справите със стреса, това е поредният сигнал, че нещо с надбъбречните ви жлези не е наред.

Главоболие и често замайване
Тези симптоми обикновено се появяват в резултат на ниските количества на натрий и високите нива на кортизол.

Изпотяване посред зима
Ако не сте в критическата и въпреки това се изпотявате дори когато навън е студено, това също е сигнал, че имате проблем с надбъбречните жлези. Можете да сте сигурни, че при това положение нивата на кортизол ще са в космоса.

Наднормено тегло
Не на последно място неправилната работа на надбъбречните жлези пречи да отслабнете.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *