Важно: Този бърз тест може да спаси живота ви! Показва на мига състоянието на организма ви

Уникален йоден тест е в състояние да покаже истината за това, което става в организма!

Липсата на йод в човешкия организъм води до сериозни проблеми на психична основа и пречи на мозъчната функция. Освен това може да се отрази много неприятно на щитовидната жлеза при жените. Всичко това обаче може да бъде предотвратено с много бърз йоден тест.

Тестът се прави точно преди лягане вечер. Взимате памучен тампон, топвате го в йод и начертавате с него три линии на ръката. Линиите трябва да бъдат подредени поред ето така: тънка, по-дебела и най-дебела.

йоден тест

Йоден тест показва истината за организма

Резултатите ще ви станат ясни веднага щом се събудите. Ако и трите линии ги няма, веднага отидете при специалист и по-точно при ендокринолог. Това ще е сигурен знак, че в организма ви има голям недостиг на йод.

Ако е останала само най-дебелата линия, трябва да преразгледате вашата диета, т.е. да си набавите йод чрез различни храни. Той се съдържа във водорасли, яйца, риба, скариди, ананас, треска, сушени кайсии и гуава.

Ако изчезналата линия е само най-тънката, тогава нямате повод за притеснения. В този случай в организма ви има достатъчно йод, за да не се опасявате от гореспоменатите проблеми.

Този йоден тест е сигурно средство за установяване нивата на йод в организма. Затова не се бавете, а го направете, той може да спаси живота ви.

“Фигурин

Чрез поставяне на йод отвън може да се подобри и кръвообращението. Това станава чрез т. нар. „йодно око“. То се получава с намазване с йод под формата на око на мястото, където се иска засилване на кръвообращението. Държи се само за няколко минути. Използвайте йоден разтвор от 5%, който е хубаво да се разреди предварително с малко вода.

Недостигът на йод се среща най-вече при жените, защото много са тези, които страдат от уголемяване на щитовидната жлеза. То се появява вследствие на липса на йод, понеже цели 65% от хормоните й са съставени от йод и когато той не е достатъчно, се стига до заболяването.

С бързия йоден тест можете да избегнете един куп проблеми, а и нищо не ви струва.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *