Тази народна лечителка цери всякакви заболявания само с вода, пълна с енергия: Вижте всичко за нея!

Надя Андреева е изключително отдадена на каузата да помага на болните да живеят!

Лечителката Надя Андреева успява да даде надежда на много болни хора по най-простия начин. Тя ползва само вода, в която обаче влива положителна енергия.

Местоположението на Надя е гр. Камено, откъдето всъщност е родом. Цели 24 години тя е лекувала хора само по телефона, но вече има практика да ги приема у дома.

Надя Андреева

Надя Андреева лекува всичко само с енергийна вода

„Преди давах насоки само по телефона, но сега искам лична среща с болния. Той първо трябва да ми се обади, за да разбера дали вярва, че ще го излекувам. Ако вярва, идва при мен с 5 литра вода. Аз ще му я заредя с енергия за 3 месеца. От нея се пие по 25 мл. сутрин и вечер.“ – споделя Надя Андреева.

Задължително е обаче водата да се дава на точно болния човек, а не на посредник. В случай, че състоянието на пациента е такова, че не може да дойде лично, тогава водата с енергия може да се даде само на негов близък кръвен роднина като брат, сестра, майка, баща, син, дъщеря.

Лечителката лекува безплатно и най-различни заболявания. Ако няма исканият резултат за 3 месеца, се взима нова доза след това. Обикновено обаче изцелението идва още в първия период.

Сред нещата, които лекува Надя Андреева, са проблеми с отделителната система, с хранителната система, вирусни и бактериални инфекции, заболявания на сърдечно-съдовата система, на нервната система, на дихателната система, на половата система, на дихателната система, на очите и много други.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Надя започва да се занимава с това през 1991 г., след като преживява много тежка лична драма. Тогава разбира, че й е писано да помага на болните и трябва да го прави.

Надя Андреева може да бъде открита на тел. номера 0896 010 543 и 0884 640 389. Те не са импулсни. Скайп адресът й е nia.1956. Точният адрес на лечителката е гр. Камено, ул. „Оборище“ 34, обл. Бургас.

Успех на всички, които търсят своето изцеление!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

17 коментара по “Тази народна лечителка цери всякакви заболявания само с вода, пълна с енергия: Вижте всичко за нея!

 1. Здравейте,
  много се съмнявам във всичко,което пишете.Преди време имаше статии за тази жена,и водата,която трябваше да се пие беше 50гр на ден,сега са 25гр.,лекуваше само по телефона,сега задължително трябва да се отиде при нея……..Колко е таксата или колкото й оставиш?Съжалявам,че не ми е добър коментара,знам,че ви плащат за публикувате статиите,но не ми се вързват нещата.

  • Здравейте,въобще не познавате Надя.Само хора,които не са ходили при нея само те могат да пишат негативизми за нея.Надя е най-позитивния и добър човек ,когото познавам.Помогна на мен и на семейството ми.Такса не взима никаква.Ако имате на сърце й оставяте колкото решите,а ако нямате никой не ви задължава с такса.

  • До Ники-Никакви пари не даваш.Грамажа вода си е 50 мл на ден.Не четете ли?25 сутрин и 25 вечер.Колко прави на ден?За 2-3 месеца ми излекува някаква кожна алергия дето не се знаеше от какво се предизвиква.И трима дерматологаа за 2 години,с 6 мазила не успяха нищо да направят.Сега отново имам подобна алергия ,но на друго място по кожата.Вече е в етап на заздравяване.А и пари не приема,даже се обижда.Защо не се убедите лично?

  • Явно сте чели през ред….
   Написала е жената, че се пие по 25 мл сутрин и вечер, което прави 50 мл . Написала е и защо иска вече лична среща. За невярващите ще откаже такава.
   Вие явно не вярвате, защо си правите труда изобщо да коментирате ?

 2. Към „Ники „…..в статията пише 2 пъти на ден по 25 гр ,което прави пак 50 гр !!!!

 3. Пие се по 25 мл. сутрин и вечер. Няма такса при нея.Аз също не вярвах но след посещението ми вече знам че е истина.

 4. ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ШАРЛАТАНКА … Миналата година случайно попаднах на тази реклама. Аз съм научно доказано с едно от най силните биополета в България, както и за енергийния заряда на водата / заредена с лечебна енергия от мен вода, държи заряда си повече от 5 месеца – научно изследвани и доказани от института по медицинска биофизика/. ……..Та въпросната жена при моето посещение при нея, показа не самото и невежество относно каквито и да било свойства на водата, но и своята наглост – буквално открито се подиграваше с хорското невежество. Мили хора, не се доверявайте на подобни ШАРЛАТАНИ – ние, които сме с божествените дарби да лекуваме и помагаме на хората не само при здравословни, битови и други проблеми сме научно изследвани и имаме сертификати относно силата на биовъздействията…………… тук ви пускам сайта където може да се ориентирате за нас http://www.medicalbiophysics.bg/en/kirlian_gallery.html

 5. Отвръщаващ е тона на изразеното мнение. Щом сте толкова добри, значи нямате конкуренция и хората чакат с месеци при Вас за съдействие,?.Не знаете ли, че хората сами разбират кой им помага и кой ги лъже. Не сертификатите привличат хората, а човешкото отношение и реалните ползи. Не знам за друго, но явно Ви липсва елементарна добрина и човеколюбие.

 6. За пореден път се обеждавам как в България освен завист и злоба нищо друго не вирее.Надя е една изключителна жена,която отделя всяка свободна минута от времето си да помага на хората.Не ви отива да клеветите човек ,който е помагал безрезервно и напълно безплатно ,толкова години на хората.Никой не ви задължава да вярвате,но никой не ви дава право да карате останалите да вярват при положебие,че има толкова излекувани хора една от които съм аз.За да вярваш в Бог не ти трябва сертификат,никой не се ражда на таз зямя с документ в ръка и пари.Господ е велик и хора като Надя са доказателство,колко голям е Бог и ,колко сърцати хора създава той.Така,че спрете да пречите на тази жена да лекува има безброй нуждаещи се хора!!!

 7. безплатно ,толкова години на хората.Никой не ви задължава да вярвате,но никой не ви дава право да карате останалите да не вярват при положебие,че има толкова излекувани хора една от които съм аз.За да вярваш в Бог не ти трябва сертификат,никой не се ражда на таз зямя с документ в ръка и пари.Господ е велик и хора като Надя са доказателство,колко голям е Бог и ,колко сърцати хора създава той.Така,че спрете да пречите на тази жена да лекува има безброй нуждаещи се хора!!!

 8. Не се опитвайте да попречите на тази жена да лекува.Разберете,че срещу доброто никой не може да застане.Обърнете повече внимание на собствения си живот и не пречете на останалите да го живеят.

 9. Надя лекува повярвайте.Нека да е жива и здрава за да продалжава да ни помага

 10. На 18.06.2017г. имах удоволствието да се запозная с г-жа Андреева.Не мога да изкажа възхищението си от нея и топлия и прием.Веднага се почуства благотворното и влияние върху мен.Благодаря ти Наде за помоща. От много време денят ми мина без болки и вечерта заспах като младенец.Вярвам в теб и в твоята сила,вярвам че ще ми помогнеш.Поклон и бъди Благословена!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *