Читател тръби: Смесвате лук с мед и забравяте за високото кръвно! (Подробности)

Това е рецепта срещу високо кръвно налягане, която дава резултати още в същия ден на първоначалното й използване!

Големият проблем на над половината от населението на България е свързан с честото или постоянно високо кръвно налягане. То е следствие от доста лош и направо вреден начин на живот.

Не е тайна, че при хипертониците основната причина за състоянието им е затлъстяване, недоспиване, консумация на мазни храни, водещи до покачване на холестерола, прекомерна употреба на алкохол, кафе и др.

лек срещу високо кръвно налягане

Лук с мед срещу високо кръвно налягане

Затова е важно хората с подобен проблем да се подложат на диета, която да ликвидира всичко това. Един от читателите на Doctorbg.net например е прибегнал до консумацията на специална смес, която той нарича лучена настойка.

Тя се прави, както предполага и името й, от лук, но плюс мед. Нарязват се и после се изцеждат 3 кг. лук. Към тях се добавя 1/2 кг. мед. После трябва да се обърка всичко много обилно, след което се добавят и 25 орехови преградки. Накрая вече всичко се залива с 0,5 л. вода.

„Когато сте смесили вече всичко, оставяте го да кисне 10 денонощия. После прецеждате и поставяте сместа в хладилник, където се съхранява по принцип. Взима се по 1 суп. лъж. три пъти в деня, без значение след или преди ядене.“ – споделя нашият читател, пожелал анонимност.

Освен че сваля високото кръвно, тази смес е с много други полезни свойства. Има много силен противовъзпалителен ефект, тък като съдържа лук. Това значи, че може да предпази организма от тежки заболявания, в това число даже онкологични.

“Фигурин

Медът пък е известен като натурален антибиотик. Той е в състояние да вдигне болен на крака с изцяло естествени съставки. Това го прави отлично допълнение към лука.

В съчетание двете образуват наистина уникална смес, която нормализира кръвното и детоксикира цялото тяло. Тя трябва поне 2 седмици да се приема всеки ден, за да има дълготраен резултат от нея. Може и повече, но до един месец.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *