Топ лек срещу високи триглицериди и холестерол

Не подценявайте този проблем

Всеки знае колко опасни са високите нива на триглицериди и холестерол.

На практика това означава, че мазнините в кръвта ви, са повече, отколкото е необходимо, а това води до сериозни здравословни проблеми.

Препоръчваме ви при високи нива на триглицериди и холестерол да вкарате в действие това естествено лекарство.
То може да бъде използвано и превантивно от хора, които нямат този проблем.

Високите нива на лошия холестерол, са един от най-често срещаните проблеми на съвременното общество.
Разбира се в основата на този здравословен проблем стои обездвижването и приемането на мазна храна и редица вредни навици.

триглицериди

Не подценявайте този проблем

Всъщност този проблем е много сериозен, тъй като води до сериозни последици, но малцина са хората, които го осъзнават, преди да е станало твърде късно.
Високите триглицериди и холестерол предизвикват проблеми с кръвообращението, а те от своя страна могат да доведат до запушване на артериите, от там сърдечен или мозъчен удар, който може да причини дори смърт.

Този естествен лек със сигурност ще ви помогне да понижите нивата на триглицериди и холестерол. За да извлечете максимална полза обаче не трябва да разчитате само на него. Добре би било да заложите на здравословното хранене и повече физическа активност.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Не се оправдавайте с това, че не разполагате с достатъчно време, защото няма нищо по-важно от здравето. Можете например да слизате една спирка преди дома или работата си, да се качвате пеша по стълбите вместо с асансьора и редица други дребни на пръв поглед неща.

Ето какво ви е необходимо, за да приготвите невероятния еликсир, който ще ви помогне да понижите нивата на триглицериди и холестерол:
1 кг. органични лимони
1 пакет сода бикарбонат
5-6 китки магданоз
3 литра вода

Измийте лимоните и ги поставете в хладка вода, в която сте разтворили содата. След това ги изплакнете и ги смелете в блендер. Смелете и магданоза. Залейте съставките с водата и ги сложете на слаб огън на котлона. Варете в продължение на 2-3 часа. Накрая прецедете и приберете в хладилника.

Приемайте всяка сутрин по 50 мл. на гладно в продължение на 14 дни.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *