Лек при високи нива на пикочната киселина

Резултатите няма да закъснеят

Всеки е наясно, че високите нива на пикочната киселина създават сериозни проблеми.

В този материал ще ви разкрием рецептата за невероятната напитка, която ще нормализира нивата на пикочната киселина.
Тя съдържа абсолютно натурални съставки.

Основната съставка на този невероятен еликсир, е краставицата.
Тази напитка е алкализираща и ще намали чувствително кристализацията на пикочната киселина в ставите. Освен това ще понижи температурата на тялото ви.

пикочната киселина

Резултатите няма да закъснеят

Болката в ставите, която причиняват високите нива на пикочна киселина постепенно ще започне да отшумява. Напитката категорично ще успее да ви избави от този проблем и както вече споменахме с абсолютно натурални средства.

По този начин ще си спестите приема на поредната доза медикаменти. Не се притеснявайте, ако по време на приема на този еликсир, се появи слаба болка. Това е знак, че вече са започнали да се отделят съединенията, които сериозно затрудняват движенията ви.

Освен краставица, тази натурална напитка включва още целина и джинджифил. Именно джинджифилът играе доста сериозна роля при решаването на този проблем, тъй като има мощни противовъзпалителни свойства и подпомага процеса на прочистване на организма.

Никак не е трудно да си приготвите този домашен еликсир, с който ще понижите нивата на пикочната киселина. Продуктите, които са ви необходими за приготвянето й могат да бъдат открити на всеки пазар, без никакви проблеми.

“Фигурин

Ето и точните количества на продуктите, които са ви необходими:
1 корен джинджифил с големината на кутрето
1 средна краставица
½ лимон
2-3 стръка целина

След като сте измили всички продукти, нарежете краставицата на по-дребни парчета. Накълцайте и целината. Обелете джинджифила и го нарежете. Лимонът също може да бъде нарязан на парчета. Сложете всички продукти в блендера и ги разбийте до гладка смес.

Приемайте напитката два пъти дневно след хранене, докато не забележите подобрение. Описаните продукти са за приготвянето на една доза от лечебния еликсир.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *