Вярвате или не – МАЖЕТЕ! След 15 дни от гъбичките няма да има и следа (изпитано с 1 съставка)

От гъбички по ноктите няма и следа след 2 седмици!

Грозни, упорити и дори понякога болезнени – това са гъбички по ноктите, от които страдат все повече хора. Ноктите са деформирани и особено жените изпитват огромно неудобство и срам да обуят сандали през лятото.

Морето вече чука на вратата, а плажът зове. Само че борбата с гъбичките по ноктите не е само козметична, но и здравословна. И затова трябва да се води през което и да е време от годината.

Ако сте закъснели или сте пръснали луди пари за скъпи и неефективни мазила от аптеката, съжаляваме. Сега обаче ще ви накараме да си отдъхнете, защото има лек за тази „краста“. И той не се намира в аптека.

Трябва ви само една съставка, с която ще премахнете изцяло гъбичките по ноктите за 15 дни. Чували сме за ябълков оцет и сода за хляб – но не, не става дума за тях. А за мед. Да. Чисто натурален мед, който обаче задължително трябва да бъде захаросан.

Снабдете се със захаросан мед и всяка вечер, абсолютно всяка вечер, мажете ноктите си с него. След като ги намажете обилно, увийте краката си в найлон.

За предпочитане е да използвате пръстите от найлонови ръкавици, които отрязвате и обувате като чорапчета на пръстите на краката си. Така ще се запази меда, когато тръгне да се разтопява. А върху найлона обуйте стегнати чорапи.

Преспете така, за да може медът да действа през цялата нощ върху упоритите гъбички по ноктите. Разбира се, всеки, който има този проблем знае, че чудото не става за ден или два.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
гъбички по ноктите

Захаросан мед прави чудеса против гъбички по ноктите

Мажете се с меда и спете с него всяка вечер в продължение на две седмици. След това сами ще видите какво се е случило с гъбичките ви – тях просто ги няма. Сублимирали са.

Вярвате или не, направете това лечение. Нищо не губите, само ще спечелите красиви нокти, крака и щастливо плажуване край морето с близките си.

Желаем ви успех и се надяваме да споделите с нас опита си и резултатите, които сте постигнали!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вярвате или не – МАЖЕТЕ! След 15 дни от гъбичките няма да има и следа (изпитано с 1 съставка)

  1. Съжалявам че ще ви разочаровам, но съм го правила повече от месец и гъбичките под ноктите неизчезнаха, какво ли не пробвам и за мое съжаление все още не са изчистили

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *