Ставни и мускулни болки минават за минути: С нещо, което досега изхвърляме! (не го правете повече)

Ставни болки и мускулни болки преминават бързо с това чудо!

Винаги досега сме го изхвърляли. Без да знаем каква удивителна сила за премахването на мускулни и ставни болки има то. Да, доста време сме изпуснали да се лекуваме с него, но никога не е късно.

Сега вече знаем и изпитахме лично уникалните свойства на най-обикновената… лимонена кора. Правилно сте прочели – не месестата вътрешна част на лимона, а кората му. Истинско чудо!

Никога вече не изхвърляйте кора от лимон, защото тя ще ви помогне да се чувствате отново свежи и жизнени. Всяка болка смазва човека, а ставните и мускулни болки понякога са просто непоносими.

Стига се дотам, че не само ти е зле, но и се чувстваш неработоспособен. А лошото е, че това състояние често продължава не само с дни, но седмици и дори месеци.

Е, край на мъките от гадните болки, защото кора от лимон оправя нещата и то за нула време. Има два начина, по които може да я използвате.

Първият е като настържете кората на лимона, но без бялата й част. И я нанесете внимателно върху проблемното място. Втривате я лекичко в кожата си, а после увивате мястото с бинт или обикновена лепепка – зависи къде се намира то. Оставете да действа поне два часа и тогава махнете компреса.

болки

Невероятен ефект срещу ставни и мускулни болки има това чудо, наречено лимонена кора

А другият вариант за премахване на ставни или мускулни болки с лимонена кора е като сложите кората от два лимона в буркан, а отгоре наливате зехтин. Така, че да покрие корите от лимоните. Тази смес престоява две седмици и после е готова за употреба.

Прави се като се потопява марля в буркана със сместа от зехтин и лимонена кора, а после се налага върху тялото и проблемния участък. За още по-добър ефект, преди да направите компреса, втривайте леко мазничката смес в кожата си.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ставни и мускулни болки минават за минути: С нещо, което досега изхвърляме! (не го правете повече)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *