Тази смес спасява животи с най-доброто пречистване на белите дробове!

Пречистване на белите дробове е необходимо при много хора, които даже не са наясно с опасностите!

Днешният живот е пълен с вредни газове и цигарен дим. Това води до задръстване на бронхите и цялостно влошаване на здравето. Затова всеки човек днес се нуждае от пречистване на белите дробове, независимо дали е пушач или не.

То може да се осъществява най-лесно и бързо чрез рецепта от природни съставки. Това е най-сполучличвата смес за детоксикация на дробовете.

пречистване на белите дробове

Пречистване на белите дробове с велика смес!

Приготвяне:

Сипвате в 1 л. вода 400 гр. кафява захар и оставяте да заври. После добавете настърган корен от джинджифил и 400 гр. обелен и нарязан чесън. Накрая сипете и 2 суп. лъж. куркума, след което намалете леко градусите на котлона.

Оставя се да ври до получаване на хомогенна смес, което става обикновено след изпаряване на половината вода. Накрая изключете котлона и оставете течността да се охлади. После я поставете в хладилник, където се съхранява.

Начин на употреба:

Пийте от еликсира по 2 ч. лъж. на гладно сутрин и вечер – 2 часа след вечеря. Продължава се така поне за една седмица, но може и повече.

Това лекарство е много полезно за хора с проблемно дишане като астматици например, както и такива с бронхит и бронхоплевмония. Може да се пие и от здрави хора, които желаят просто да си направят профилактично пречистване на белите дробове.

“Демир

Това лекарство се употребява предимно от пушачи, желаещи да спрат цигарите и да се излекуват напълно. То изчиства бронхите и цялостно облекчава дишането. Също така мигновено спира кашлицата, присъща за почти всички заклети пушачи.

Разбира се, ако не пушите, пак е добре да прибегнете до лекарството, защото днес пасивното пушене е навсякъде. Човек е изложен на вредното влияние на тютюнения дим постоянно и затова трябва да взима мерки от време на време.

Тази смес може да предпази човек от рак на белия дроб. Това значи, че му спасява живота. Не се бавете, а я опитайте!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *