Най-добрата детоксикация е с тази смес! (РЕЦЕПТА)

Тази детоксикация може да даде най-добрите резултати, стига да се прилага правилно!

Уникално пречистване на организма се осъществява само с една смес. Това е детоксикация, от която има нужда всеки човек. Тя ще отстрани всяка шлака от тялото само за минути.

Всичко това става с една смес. Тя се взима преди всяко ядене, като заедно с нея се изпива по чаша гореща вода.

детоксикация

Направете си детоксикация, за да подобрите здравето си!

Рецепта: смесват се стъбла от алое (100 гр.), сушени кайсии (300 гр.), смокини (300 гр.), пчелен мед (100 гр.) и сини сливи (300 гр.). От всичко това се прави каша, от която се приема по 1 суп. лъж. три пъти дневно.

Тази смес трябва да се приема по тази схема поне седмица. Само така се постига нужната детоксикация, която ще ви спаси от много проблеми.

Пречистването е важно, защото чрез него се предпазва организмът от появата на болести. Не е тайна, че когато тялото се задръсти с боклуци, започват проблемите.

Сместа трябва да се приема в съчетание с чаша гореща вода. Именно водата помага на лекарството по-лесно да се усвои от организма и така да подейства по-бързо.

Разбира се, цялата процедура може да продължи и повече от седмица, но не и повече от 2 седмици. След тези 2 седмици се чака още 2, преди да се стигне до нова процедура (при желание).

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

„Пречистих се благодарение на тази рецепта, която идва от Тибет. Винаги съм се доверявала на източната медицина и тя никога не ме е подвела. Веднага след това се почувствах много по-свежа и енергична. Тази смес промени здравето ми напълно, вече не боледувам от нищо.“ – споделя потребителка на природния лек.

Освен за детоксикация, сместа се ползва и като естествен подсилвател на имунната система. Тя засилва защитните сили на организма и го прави много по-силен срещу външните атаки като възпаления, алергии и др.

Опитайте това лекарство и няма да съжалявате!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *