Читател разкри сензационно: „Нелечимият“ диабет се премахва напълно с тази рецепта!

Много от хората страдат от диабет, но малцина правят нещо различно от това, което лекарят им е предписал!

По принцип медицината твърди, че за диабет няма пълен лек, но читател на Doctorbg.net твърди друго. Той предлага на вниманието ни рецепта, която побеждава болестта из основи. Тя се прилага за 4 седмици, след което болният остава удивен.

Рецепта:

Взимат се 3 пресни листа от смокиня, измиват се и се нарязват ситно. През това време трябва да заври 1 л. вода, след което се пускат в нея листата от смокиня да поврат за 15 минути при слаб огън. После се изключва котлонът и се запарва за 2 часа. Накрая се прецежда.

Получената напитка е дозата за 1 ден. Тя трябва да се пие равномерно, най-добре на 3 части през целия ден. Хубаво е да се случва преди ядене. Всичко това продължава 4 седмици. Ако искате да повторите, почивате още 4 седмици и пак прилгате рецептата за 1 месец.

диабет

Листа от смокиня срещу диабет

Читателят ни твърди, че с тази смес коварният диабет ще изчезне напълно. Звучи сензационно, но според него резултатите ще ни убедят в това.

Важно условие е по време на лечението да се пие много вода, колкото сърце иска. Така се увеличава метаболизмът и това помага за разграждане на кръвната захар.

Разбира се, паралелно с това лечение е добре да се приложат и някои полезни неща, които ще засилят ползата от напитката. Например трябва да се движите повече, да не ядете сладко, солено и въобще всички храни, противопоказни за диабетици.

„Не е вярно, че за диабет няма лечение, просто големите фармацевтични компании имат изгода от това да има болни. Затова изпробвайте тази рецепта и ще премахнете болестта.“ – казва още нашият читател.

Добре е по време на лечението да поддържате кръвното си в норма, защото и това влияе на диабета. Освен това се опитайте да отслабнете, което също ще повиши резултата от консумацията на уникалната напитка.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *