Чудото на котешка стъпка: Ако кръвната ви захар е под 11, тази билка ще ви избави завинаги от диабета!

Котешка стъпка е в състояние да сътвори истинско чудо!

Кой казва, че диабетът е нелечим? Истината е, че с билката котешка стъпка има пълно спасение, когато кръвната захар отчита не повече от 11 ммол/л.

Разбира се, нужно е упорство, постоянство, но и желание, вяра, че има изход от болестта. За целта трябва да си правите отвара от билката

котешка стъпка

Билката котешка стъпка лекува и диабет

Рецепта:

Една супена лъжица котешка стъпка се накисва час и половина в 400 гр. вода. Пие се по 130 гр. Преди всяко хранене 3 пъти в деня. Така се продължава поне една година, а може и повече.

Ако тази отвара се пие по описаните правила, пациентите със захар в кръвта под 11 ще бъдат излекувани до една година. Това е направо революция в медицината, защото досега се считаше, че диабетът няма пълен лек.

Дори захарта да е повече, билката пак може да помогне, като държи стойностите в що-годе стабилно състояние. Така че дори болният да е на инсулинов прием, пак е добре да ползва билката.

В такива случаи обаче, които се считат за по-тежки, трябва да се разтворят в 400 мл. вода по 1 суп. лъж. от котешка стъпка и жаблек. Киснат се 1 час и после се прецежда. Приема се пак 3 пъти дневно.

Диабетът може да бъде победен или поне овладян благодарение на котешка стъпка. Тази билка е истинсо чудо, тя помага за още много неща.

Преди години, както Doctorbg.net тогава ви информира, бе установено, че въпросната билка е отлично средство срещу болестта рак. На всичкото отгоре специалистите твърдят, че билката побеждава заболяването само за 10 дни.

Две суп. лъж. от билката се киснат в литър вода. Така се получава студен извлек от котешка стъпка, който болните от рак трябва да пият два пъти дневно.

Именно сега започва сезонът на котешка стъпка. Билката е най-добре да се бере лятото, като се започне от  юли. Има я по Родопите, Стара планина и Средна гора. Може да се открие и в билковите магазини.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *