Вижте това странно нещо: Чашка от него прави чудо за стомаха, обмяната на веществата и диабета! (ето какво е)

Това странно наглед нещо е истинско чудо за обмяната на веществата, проблемите със стомаха и диабета!

Виждате ли нещото на снимката?! За някои хора може би то е познато, но за мнозина прилича повече на карфиол. Е, не е карфиол и това е сигурно. Както е сигурно, че това чудо прави чудеса за здравето ни като цяло.

То лекува проблеми със стомаха, диабет и обмяната на веществата, както и проблеми с бъбреците, анемия, заболявания на черния дроб и жлъчката. Но да не ви мъчим повече и директно да издадем какво е то.

Това е прочутата тибетска гъба, известна у нас още като кефирна гъба. Тя е изградена от малки кефирни зрънца, които доказано от векове лекуват множество заболявания на организма. Нарича се гъба, но реално не прилича на никоя от гъбите, които познаваме или сме чували.

За да се проявят нейните полезни свойства, тя задължително трябва да се постави в прясно мляко, а може и във вода. След като престои в една от двете течности, кефирната гъба увеличава в пъти обема си. И започва да пуска полезните си свойства, които наистина са безброй.

Поставете гъбата в по-голям съд, за да предвидите нейното раздуване. Сложете към нея вода или 250 грама прясно мляко. Но запомнете, че то не бива да бъде топло, за да не убие полезните свойства на гъбата.

Съдът трябва да се затваря плътно и да оставите да престои за 24 часа навън – извън хладилника, на стайна температура. След това ще видите, че се е получило едно газирано и слабоалкохолно питие, което се казва кефир.

стомаха

Кефирът е истинско богатство за стомаха, бъбреците, черния дроб и здравето като цяло

От този кефир пийте всяка сутрин по една чашка в течение на месец. След това се прави почивка от порядъка на поне десетина дни. Важно е също да уточним, че ако приемате някакви лекарства, то трябва да пиете от кефира два часа след приема на медикаментите.

Не се тревожете ако при първия прием на тибетската гъба получите леко неразположение в стомаха. То гарантирано ще отзвучи съвсем скоро, а после ще сте благодарни, че имате вашия ценен кефир.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вижте това странно нещо: Чашка от него прави чудо за стомаха, обмяната на веществата и диабета! (ето какво е)

  1. На последната снимка се вижда гъбата в метална цедка ,ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!!!И гъбата расте и образува кефир само в прясно домашно сурово мляко!В редки случай може да се ползва купешко от кутии,но полученото няма много прилики с кефира от домашно прясно мляко.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *