Жълтите зъби не са проблем само на пушачите

Жълтите зъби не са проблем само на пушачите
Оценете статията

Не е задължително да димите като комин, за да пожълтеят зъбите ви

Половинката на Дони – Нети, направи лошо впечатление с външния вид, който демонстрира на скорошно светско събитие. Дългокраката певица сериозно се е запуснала, след като всички видяха, че не поддържа дори устната си хигиена.

Жълтите зъби не са проблем само на пушачите

Жълтите зъби не са проблем само на пушачите

Когато Нети реши да се усмихне широко пред обективите, лъснаха жълтите й зъби, което никак не беше приятна гледка. Макар че певицата уж не пуши, нищо чудно пак да се е върнала към стария навик да дими, и това да е причината зъбите й мигом да са придобили характерния за пушачите цвят, пише „Уикенд“.

В същото време Иван Звездев не е почитател на слалома, за разлика от много други наши знаменитости. Главният готвач на Би Ти Ви предпочита лятото пред зимата, а когато все пак отиде на планина в студените месеци, се спуска по пистите с шейна вместо със ски. Това призна самият той пред „Уикенд“.

Тези дни топ кулинарят подготвя нов сборник с рецепти. „Книгата ще е юбилейна и ще види бял свят през септември“, сподели Звездев. В книгата любителите на здравословното хранене ще могат да открият доста рецепти, подходящи за борба с наднормените килограми. Топкулинарят гарантира, че приготвянето им няма да отнеме нито много време, нито пък ще преобладават скъпите продукти.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *