Ледена красота и желязно здраве от студената вода – част втора

Водата е не само универсален разтворител и една от могъщите стихии; тя е и всепроникващ информационен носител, единен за човека и за Висшите сили

И това й свойство не само може, но и трябва да се използва.

В моменти на душевен подем, когато сте в добро настроение, вземете чаша питейна вода и й разкажете всичко, което се е натрупало в душата ви – именно хубавите неща. Говорете от първо лице в сегашно време: „Аз съм красива и стройна, чувствам се прекрасно, мога да се обличам така, както ми харесва, здрава и жизнерадостна съм“. (Мъжете съответно говорят от свое име.) Внимание – само в моменти на добро настроение! Не жалете времето – говорете повече и обезателно на глас. След това замразете водата във форми за лед.

Ледена красота и желязно здраве от студената вода

Ледена красота и желязно здраве от студената вода

В периоди на униние и болести вземайте по кубче от тези „златни запаси“ и разтворете в чаша с напитка, но в никакъв случай не варете! Тази вълшебна вода е вашата панацея. Имайте предвид, че биоенерготерапевтите са изчислили точния обем вода, който можете да „наречете“ еднократно – той не превишава 273 мл.

Благодарствената молитва при създаването на запасите от вълшебен лед също няма да навреди.

Студените и контрастните душове могат да снижат и стабилизират теглото, да подобрят общата устойчивост на организма на заболявания, да активизират капилярното кръвообращение и подмладяват.

Гимнастиката пред отворен прозорец е много полезна. Направете три-петминутна загрявка, след това отворете широко прозореца, затворете вратата в стаята (за да няма течение) и в активно темпо се занимавайте 10-15 минути. След това затворете прозореца и завършете гимнастиката с разтягане.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *