Жената на Крум Савов тръгна по доктори

Мая Савова посети няколко лекарски кабинета, явно притеснена за здравето си

Преди дни водещата от „Станция нова влязла забързана и видимо притеснена във Военномедицинска академия, разказват очевидци пред „Уикенд“.

Жената на Крум Савов тръгна по доктори

Жената на Крум Савов тръгна по доктори

Жената на спортния журналист Крум Савов прередила няколко човека в спешното отделение на болничното заведение и влетяла в кабинета на изтъкнат кардиолог. Забавила се малко повече от пет минути и напуснала болницата също толкова бързо, колкото и влязла в нея.

Не е ясно поради какви причини Мая е посетила кардиолог, и то в спешното отделение на ВМА. Почитателките й сред чакащите пациенти в заведението се надяваха, че не е закъсала със здравето, коментираха свидетели на краткото й посещение.

И докато феновете на Мая Савова са благоразположение към нея, не такова е положението с почитателите на Любо Нейков. Той ядоса зрители на „Комиците“ с последната си изява в шоуто. Актьорът за пореден път влезе в образа на Бойко Борисов. Ролята на премиера е сред пироните в репертоара на комика. Доскоро Нейков се справяше блестящо с имитацията, но последната му изява бе същински провал. Още с излизането на сцената Любо не успя да докара походката на Бойко, защото е три пъти по-дебел от него.

Именно напълняването на актьора е причина да не имитира успешно премиера. Лицето на Нейков е доста по-закръглено, а заради двойната гуша съвсем не докарва изразената брадичка на Борисов.

„Пълен провал е и трябва да спре, защото никой не разбира кого всъщност имитира. Пет минути се чудиш чий е образът и докато схванеш, пиеската вече е свършила“, гневят се зрители.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *