Целувка = смърт?! Вижте историята на 6-годишната Айла

Малката Айла може да умре от една невинна целувка

Айла Франкс

Айла почти не умряла, след като сестра й я е целунала два часа, след като пила мляко

6-годишната Айла Франкс има толкова тежка форма на алергия, че дори и една целувка може да се окаже смъртоносна.
Малката Айла получава толкова тежки пристъпи на алергия, че тя е принудена да е увита в бинтове от врата надолу 24 часа в денонощието, за да може нейната свръхчувствителна кожа да бъде защитена.
Ако нещо, към което Айла е алергична, само леко се докосне до кожата й тя се обрива ужасно много, а обривите са изключително болезнени за нея. Нейното състояние е толкова тежко, че тя е трябвало да бъде изпратена в болница, след като по-малката й сестра я целунала два часа, след като е пила чаша мляко.
Родителите на Айла трябва да се пазят дрехите й във фризер, вместо в гардероб, тъй като тя получава ужасно тежки реакции към прах и акари. Тя има и специален шкаф за храната си, за да не би случайно тя да си взаимодейства с нещо друго.
Айла е диагностицирана с екстремни алергии към яйца, мляко, пшеница, трева и прах, когато тя е само за шест месеца. А единственото решение, за да се предпази кожата на момиченцето било тя да бъде обвита в бинтове.
Наскоро още една алергия била добавена в безкрайно дългия списък на семейството. Айла получила алергична реакция, след като стояла до свой съученик, който си имал котка вкъщи.
„Не можем да правим неща, които другите нормални семейства правят – дори нещо толкова нормално, като излизането на вечеря може да се окаже смъртоносно за Айла”, разказва майката на момичето Кати.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *