Доктор казва: „Няма смисъл да ГУБИТЕ последните си дни с химеотерапия!”

Вижте какво има да ви разкаже един лекар за процедурите за лечение на рак

химиотерапия

Като лекар аз гледам реалистично на това какво могат да постигнат тези процедури, казва доктор Грейнджър

Предлагаме ви откъс от изповедта на доктор Кейт Грейнджър, която е диагностицирана със злокачествен рак. Нещата, погледнати от призмата на медик, но и жена и съпруга, могат да изглеждат доста по-различно.
Макар и химиотерапията да свива туморите, тя кара пациента да се разболява още повече и да се чувства все по-зле и по-зле. В случая на доктор Грейнджър са се развили усложнения, които довели до недостатъчност на костния мозък, което пък довело да огромна болка. Но това не било всичко, Кейт дори влязла в болница с животозастрашаващи инфекции, заради слабата й имунна система.
„Като лекар аз гледам реалистично на това какво могат да постигнат тези процедури. Аз не съм на лов за чудеса и знам, че чудото няма да се случи с химиотерапията. След поставяне на диагнозата средната продължителност на живота на някой с моя тип рак е 14 месеца. Аз досега съм оцеляла цели 12”, разказва Кейт. Тя е едва на 29 години. Доктор Грейнджър разказва, че през седемте години, в които се е занимавала с медицина, тя е трябвало да се среща многократно със смъртта. „Видях достатъчно ненужна болка – тежко болни хора, които бичуват телата си до смърт с различни лечения и химиотерапии”, допълва Кейт.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *