ШOK! Жена яде по 1,5 килограма камъни (ВИДЕО)

ШOK! Жена яде по 1,5 килограма камъни (ВИДЕО)
Оценете статията

45-годишната майка Тереза Уайднър яде по 1,5 килограма камъни седмично

Тереза Уайднър

През целия си живот до сега Тереза е изяла около 1400 килограма камъни

Жените са известни със сколноста си да се пристрастяват по-лесно и да прибягват до похапване, когато са депресирани. Често обаче тези малки мании са желание за ядене на сладолед или шоколад, а някои дами пък предпочитат да си купуват обувки. Но Тереза Уайднър има по-различна „пристрастеност”. Тя обича да си похапва камъни. 45-годишната жена яде средно по около килограм и половина камъни седмично. През целия си живот до сега Тереза е изяла около 1400 килограма камъни. Всеки път, когато е в депресия, тя посяга към своите нетипични „успокоителни“.
„Ако се чувствам депресирана ям много повече, защото това ме утешава. Ако знам, че имам запас от камъни вкъщи се чувствам по-спокойна, знаейки, че те са там „, споделя Тереза.
Госпожа Уайднър избира меки скали, които знае, че може да „сдъвчи“ лесно. Тя споделя, че предпочита камъните с по-земен аромат и затова често си ги похапва още, докато са кални. Ако продукцията, които е събрала, е твърде голема, Тереза я раздробява със специален чук. Тя дъвче камъните само от лявата страна в устата си, защото зъбите там са заздравели от многогодишното ядене на скали.
Тереза няма здравословни проблеми. Единственото й оплакване е, че често страда от и от време на време получава спазми в корема.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *