УЖАС! ВИЖ коментара на 24-годишната родилка, която ИЗГУБИ бебето си!

Почернената майка: Просто така се случи

Лекуващите лекари са поискали обяснение от 24-годишната родилка от Бургас, която реши да роди в домашни условия и изгуби своето бебе. Почернената майка казала единствено, че просто така се е случило.

Бургазлийката е редовна студентка и е посещавала женски кoнсултации, където са й обяснили, че поради нередовния цикъл е възможно да роди на 17 октомври, а не на 17 ноември. 24-годишната жена е решила да остане още малко вкъщи, преди да я приемат в болница, но за съжаление това се оказало фатално и довело до смъртта на бебето й, пишат колегите от chudesa.net.

Шефът на родилното отделение в МБАЛ-Бургас, д-р Антонио Душепеев е категоричен, че трябва да се забрани със закон раждането в домашни условия, тъй като трагедията е поредният подобен случай.

Здравният министър Десислава Атанасова също изказа мнение по въпроса. Тя сподели, че е редно всяко едно раждане да се извърши в болница.

Майката има право да си избира екип и медицинско заведение, но е важно преди всичко да се остави ръцете на специалисти, тъй като усложненията и последствията при раждане в домашни условия са драматични. Случаите, в които родилката и бебето й откриват смъртта си за съжаление не са никак рядко срещано явление.

Мария Петрова

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *