Диети за отслабване с мед и канела

Вижте една от нетрадиционните диети за отслабване, която ще ви помогне да се избавите от час от излишните си килограми само за няколко дни.

Съчетани по подходящ и правилен начин медът и канелата са добро средство за бързо отслабване. Друго предимство на тази диета, е че тя може да се използва и за поддържане на постигнатите резултати с друг диетичен хранителен режим. Важно условие е медът да е натурален и да не е пастьоризиран, за да не се неутрализират съдържащите се в него фрагменти.

За да се отървете от излишните си килограми е необходимо всеки ден преди закуска и вечер преди да си легнете да изпивате по една чаша гореща вода, в която да са разтворени мед и канела на прах. Комбинацията от тези два продукта не позволява да се натрупват излишни мазнини и по този начин може да регулирате теглото си.

Важното в тези диети за отслабване е да се спазват точно пропорциите- 1 ч.ч. вода, 1 ч.л. мед и ? ч.л. канела. Водата се оставя да заври и с нея се залива канелата, тази смес се оставя за половин час да изстине и после се добавя медът. Така приготвената отвара се разделя на две равни части, като едната се изпива вечерта, а другата половинка сутрин на гладно.

Вълшебството на тази диета се крие в свойството на меда и канелата да унищожават паразитните гъбички и бактерии, които забавят храносмилането.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *